S-a dezbracat de inhibitii si de haine. Idolul tuturor adolescentelor a publicat recent o imagine nud pe Instagram si a primit aproape doua milioane de like-uri in timp record.

Justin a luat o scurta pauza de la turneul "Purpose" si a profitat de orele libere pentru a se relaxa in natura. Si pentru a deveni una cu ea a renuntat la articolele vestimentare de oras si si-a rugat prietenul sa ii faca o fotografie din spate. Reactia admiratoarelor? O multime de comentarii si inimioare virtuale.

Iesirea lui Justin vine la scurt timp dupa ce starul a dezvaluit ca simte ca intra in depresie si a anulat intalnirile fata in fata cu fanii care plateau pana la 2.000 de dolari pentru a petrece cateva minute alaturi de starul lor preferat.

"Simt ca preiau energia tuturor celor din jur. Apoi, ma simt nefericit si lipsit de forta. E greu sa afisez mereu o anumita imagine si sa ma straduiesc sa ma ridic la asteptarile pe care oamenii le au despre mine. Vreau sa va fac sa zambiti, dar daca acest lucru imi aduce mie nefericire, nu mai pot. Uneori simt ca sunt la un pas de despresie", a spus Justin, care a adaugat ca prefera sa le daruiasca fanilor un show de exceptie.