• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntarile de la "Vocea Romaniei", urmarite de peste 3 milioane de romani. Revezi AICI cele mai tari momente

Confruntarile de la "Vocea Romaniei", urmarite de peste 3 milioane de romani. Revezi AICI cele mai tari momente

Confruntarile de la "Vocea Romaniei", urmarite de peste 3 milioane de romani. Revezi AICI cele mai tari momente

Sambata, 16 noiembrie, la Pro Tv, concurentii s-au intrecut intr-un show magic in cea de-a doua serie a confruntarilor de la Vocea Romaniei. Duetele din aceasta editie i-au ridicat pe antrenori in picioare, i-au facut sa rada, sa planga de emotie, sa se contrazica, sa se felicite unii pe altii sau sa-si declare deschis afectiunea.

Cea de-a editie de confruntari de la “Vocea Romaniei” a castigat fara drept de apel lupta pentru audienta iar Pro Tv a fost lider absolut pe toate segmentele de public.

Confrom Kantar Media, Pro Tv a inregistrat o medie de 14,5 puncte de rating si 32,4 % cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban in intervalul orar 20:29 – 23:39 in care a fost difuzata “Vocea Romaniei”, dublu fata de Antena 1, care a obtinut 7,0 puncte de rating si 15,5% cota de piata. 

Si la nivelul publicului din mediul urban, “Vocea Romaniei” a propulsat Pro Tv in pozitia de lider  de audienta cu 13,4 puncte de rating si 26,4% cota de piata, pe cand Antena  a ocupat cea de-a doua pozitie cu doar 6,1 puncte de rating si 12,1% share. 

"Vocea Romaniei" este disponibila INTEGRAL pe voyo.ro
 

Show-ul celor mai bune voci din tara a fost preferatul romanilor si la nivelul intregii intregii tari, segment pe care Pro Tv a inregistrat o audienta medie de 12,2 puncte de rating si 24,7% cota de piata, de doua ori mai mult fata de Antena 1, clasata pe urmatorul loc, cu 6,1 puncte de rating si 12,4% cota de piata. In minutul de maxima audienta de la 20.54, ProTv era urmarit de peste 3.100.000 de romani.


 

Actori s-au duelat in voce cu ingineri, cantareti de profesie cu antrenori de tenis, tehnica s-a confruntat direct cu talentul nativ, iar diferentele de varsta dintre concurenti au facut lupta pentru urmatoarea etapa si mai interesanta. Mai mult, acestia au demonstrat ca se descurca de minune si in ceea ce priveste miscarea scenica, iar antrenorii le-au pregatit coregrafii pe masura. Loredana, Moga, Smiley si Brenciu s-au despartit cu greu de o parte dintre invataceii lor, dar au fost si pe faza cand a fost vorba de “furat” membrii ale celorlalte echipe.

Smiley a deschis seara confruntarilor cu un duet surprinzator, dar echilibrat ca valoare, intre Cosmin Arsene,  doctorul in genetica, si Nicoleta Ticala, “leoaica senzuala”, dupa cum a numit-o chiar antrenorul sau. Cei doi au interpretat piesa “Delicate” “ca o mangaiere”, asa cum i-a sfatuit Smiley, insa reactiile pe care le-au starnit au fost amestecate. Desi i-au apreciat din punct de vedere muzical, antrenorii s-au amuzat pe seama “coregrafiei” incercate de catre Cosmin, care s-a straduit sa o mangaie pe Nicoleta. “Simteam cum iti tremura mana pe spatele ei”, i-a spus Lori, “vocea in schimb nu te-a tradat, te-ai stresat prea mult cu miscarea”. “E ca si cum ai lua o pisicuta alba, inocenta, si o bagi in ring cu puma”, a fost impresia pe care i-a lasat-o duetul lui Moga. Smiley s-a declarat multumit de prestatia celor doi, insa a decis sa mearga mai departe cu Nicoleta: “L-a dominat tot cantecul, de aceea am ales-o”.

Seara a continuat cu un duet din echipa Brenciu. “Romanul” Arpad Torok, cum l-a poreclit Horia, si Razvan Raduca, “talentat, tinerel, frumusel”, au facut deliciul publicului si al antrenorilor pe melodia lui Bruno Mars, “Locked in Heaven”.   Nimeni nu s-a putut abtine sa nu danseze pe coregrafia celor doi, creatie marca Brenciu. “Pe langa tot hazul, mi se pare foarte important ca nu ne-a atras absolut deloc atentia ca cineva a cantat pe langa, spiritul a fost foarte bun, bravo”, i-a felicitat Cornel Ilie pe cei doi. “Mi-a placut extrem de tare momentul vostru cu totul, inseamna ca v-ati atins scopul, ati facut spectacol”, a adaugat Smiley. Cu toate acestea, Lori i-a atras atentia lui Razvan ca a fost “putin incordat, mi-ar fi placut sa te joci un pic mai mult”. Nevoit sa aleaga intre Arpi cel “sigur pe el” si Razvan “cel sensibil”, Horia a mers pe mana lui Arpad, apreciind increderea si personalitatea spumoasa a acestuia.

Andi Grasu si Razvan Pasca au plecat de pe picior de egalitate in duetul alcatuit de Marius Moga. Apreciati de antrenor ca “spectaculosi in registrul acut”, “micul Mozart” a decis sa ii scoata din zona lor muzicala de confort a pieselor “mellow” si i-a pricopsit cu “Summer of ‘69”, o melodie plina de ritm a lui Bryan Adams. Cei doi si-au confirmat valoare pe scena Vocii Romaniei. “Doua voci absolut dementiale, lucreaza impreuna si dau un moment de spectacol desavarsit, iar Andi este un acut impresionant”, a fost concluzia lui Horia in urma duetului, iar Loredana s-a declarat “fifty – fifty” in favoarea celor doi artisti. Mandru de elevii sai, Marius a trebuit totusi sa aleaga intre vocea “calda” a lui Razvan si cea “metalica” a lui Andi, dupa cum le-a numit Lori, si a hotarat sa il pastreze in echipa sa pe Andi Grasu, “vocea care razbate in difuzoare mai usor”. Cu toate acestea, Loredana a fost iute de mana si l-a furat pe Razvan Pasca, nu pe “ultima suta de metri, s-a inchis magazinul si a intrat prin geam”, vorba lui Bartos.

Experimentatul Andrei Chermelu si tanara Alina Paun, de numai saptesprezece ani, au alcatuit primul duet al serii din echipa Loredanei pe melodia “Suddenly”. Desi ar fi fost tentat sa se relaxeze datorita diferentei de varsta dintre ei, Andrei si-a apreciat partenera de duel la justa valoare: “Poate deveni periculoasa, muzical vorbind”. Surprinzator sau nu, prestatia celor doi a fost “cel mai emotionant duet al serii, pur si simplu poezie”, dupa opinia Loredanei, iar Horia a plusat: “Cred ca ati fost cele mai compatibile voci de pana acum, daca am inchis ochii, eu juram ca Alina e Olivia Newton John”. Pana la urma, Loredana a hotarat sa continue competitia alaturi de Andrei, supranumit “oracolul” de catre colegii sai datorita faptului ca a ghicit in repetate randuri ce concurenti vor merge mai departe.

Stella si Andrei Hanghiuc, componenti ai echipei Smiley, au alcatuit cel mai surprinzator duet al intregii seri.  Experienta Stellei, cantareata care si-a facut deja debutul pe scena muzicii romanesti, si sufletul de artist al lui Andrei,  de profesie antrenor de tenis, au dat nastere unui moment magic pe acordurile melodiei “Benetah Your Beautiful”, care a culminat cu gestul lui Andrei de la finalul piesei. Acesta a ingenuncheat la picioarele partenerei sale si a emotionat o tara intreaga.”Mi s-a parut cel mai bun duet al serii”, a fost concluzia lui Randi. “Ingenunchierea ai luat-o de la Nadal?”, si-a inceput Horia discursul de apreciere al lui Andrei. “O miscare inteligent facuta poate intrece orice acuta, daca il dezbracai, era tot un suflet, si pentru faptul ca n-are niciun background muzical, e argint viu”, l-a laudat Horia, iar Lori a adaugat: “Mie Andrei mi se pare total”.



De cealalta parte, Stella a stralucit la randul ei: “Ai aratat si ai sunat ca o diva din America”, a felicitat-o Serban Cazan. Decizia a atarnat greu pe umerii lui Smiley, iar impresiile celorlalti antrenori nu l-au ajutat deloc, ba dimpotriva. Pana la urma, cel mai zambaret antrenor a ales “pachetul intreg”, adica Stella, cu care crede ca poate castiga Vocea Romaniei. Nici Andrei nu a ramas, insa, pe dinafara. Moga si Brenciu au apasat imediat butonul verde si au incercat sa il convinga sa intre in echipele lor. “Te identific cu mine, eu cred ca daca te nasti cu muzica si dai si de cine trebuie sa te ghideze, poti sa ti construiesti un drum din talent”, i-a spus Marius, dar Andrei a hotarat sa se alature echpei brenciene, in care si-a dorit sa intre inca de la inceputul competitiei.

Desi au amandoi douazeci si unu de ani si au intrat in echipa Moga, Felix Burdusa si Mihai Farkas au avut stiluri diferite de interpretare a melodiei “With You” de la Chris Brown, aleasa de catre antrenorul lor. Mihai nu a simtit ca piesa i se potriveste atat de bine ca lui Felix, lucru observat si de catre Smiley, dar impreuna au dat nastere unui duet plin de energie.  “Imi venea sa sar, au fost mici nepotriviri intre voi pentru ca fiecare a incercat sa isi arate muschii cumva”, le-a spus Loredana baietilor. Brenciu le-a apreciat miscarea scenica drept “un joc frumos, sper ca v-a dat Marius Moga la amandoi cate un radio, ca altfel nu se putea”. “Am tendinta sa ma gandesc ca omul pe care il cred mai mult atunci cand canta e omul care ar putea sa castige Vocea Romaniei”, a fost replica cu care Moga si-a motivat alegerea, adica tanarul Felix Burdusa.

Este cel mai bun moment din istoria Vocii Romaniei”, a exclamat Serban Cazan la sfarsitul prestatiei lui Adrian Nour si a Anei Maria Mirica, “duetul actorilor” din echipa Brenciu.  Pe “Inima ta”, piesa Dorinei Chiriac, cei doi si-au pus in valoare atat vocile de exceptie, cat si jocul de scena deosebit, cucerind iremediabil publicul si antrenorii. “Ma simt onorat ca am asistat la spectacolul acesta, a fost perfect”, a spus Randi, iar Lori a subliniat cat de grea este decizia pe care trebuie sa o ia Horia: “Fiecare dintre voi e deosebit de talentat, va fi o pierdere, oricare ar fi”, care nu s-a putut baza nici pe sfatul Monica Anghel. “Eu n-am plans niciodatata la Vocea Romanie si nici n-am sa plang, sunteti adorabili amandoi si va iubesc si v-as lua la mine acasa”, a declarat co-antrenoarea lui Brenciu. Dintre vocea “carnoasa” a Anei Maria, care seamana cu cea a Mariei Tanase, dupa opinia lui Moga, si “actoria” incredibila a lui Adrian, Horia a ales jumatatea feminina a duetului, lasandu-i pe Moga si pe Smiley sa se lupte pentru Adi. Amandoi au apast imediat butonul verde, asa ca actorul s-a vazut din nou nevoit sa aleaga. “Eu cred in a doua sansa pentru mine, ca nu m-am intors prima data cand ai cantat”, a fost replica cu care Smiley l-a convins pe artist sa intre in echipa lui.

 “Somebody to Love” a fost piesa “foarte bine aleasa” de catre Smiley, dupa cum a spus Loredana, pentru duetul celor doi prieteni din echipa sa, Razvan Alexa si Valentin Campeanu. “Cred ca a fost cel mai inchegat duet de pana acum al lui Smiley, ati comunicat cu noi, doi prieteni au cantat si ne-au bucurat in seara asta, nu stiu pe cine sa aleg”, a spus Brenciu la sfarsitul momentului muzical. Ambii concurenti au avut flow, energie si miscare scenica de efect, insa Lori l-a sfatuit pe Smiley sa-l aleaga pe Valentin datorita asemanarii dintre ei doi, pe cand Moga a apreciat vocea “cu mai mult carlig” a lui Razvan. Pana la urma, Smiley a decis in favoarea “timbrului mai particular” din duet, adica cel al lui Razvan Alexa.

Unul pregatit de nunta, amandoi gata de duel – este vorba despre Claudiu Daniel Grosu si Florin Mandru, concurentii din echipa Loredanei care au interpretat pe scena de la Vocea Romaniei melodia “N’oubliez jamais” si au facut-o pe antrenoare sa planga de emotie. Desi a doua seara urma sa ia parte la show-ul vietii sale, adica propria-i nunta, nimic nu l-a impiedicat pe Claudiu sa demonstreze cat este de talentat. “E o voce speciala, un latino lover”, a declarat Brenciu, care nu s-a putut abtine sa nu il roage sa fredoneze cateva versuri din piesa “Numai iubirea” a lui Pepe.  De cealalta parte, Florin a demonstrat ca se poate canta “cu sufletul”, el nefiind capabil sa isi foloseasca diafragma. Loredana a apreciat ambitia si curajul lui Florin, “dovada vie ca in viata trebuie sa ne desccurcam cu ce avem” si a hotarat sa mearga cu el mai departe la Vocea Romaniei. Lori nu a uitat nici de Claudiu si i-a promis ca ii va face o vizita la nunta a doua zi.

Moga a incheiat cea de-a doua editie de confruntari cu un duet tanar si reusit: Andrei Loica si Diana Dolcan, care au cantat piesa “Fix You” a celor de la Coldplay.  Cei “doi copii frumosi care au cantat o piesa matura”, dupa cum a spus Marius, au fost duetul preferat al lui Randi din echipa Moga, iar lupta s-a dat intre tehnica impecabila a Dianei si emotia lui Andrei. “Ai o alura de elev care acum se naste ca artist”, l-a laudat Horia pe baiat, iar Diana a primit felicitari din partea Loredanei si a lui Randi. Cu toate acestea, Moga a decis sa mearga mai departe cu Andrei pentru ca “pe el l-am crezut mai mult”, insa Diana a avut parte imediat de o surpriza care i-a readus zambetul pe buze. Serban Cazan si Smiley au invitat-o in studio sa inregistreze o piesa deja pregatita pentru ea, iar Loredana si Cornel Ilie au venit cu inca o oferta de nerefuzat: alte doua piese pentru timbrul sau special.

Saptamana viitoare, 23 noiembrie, la Vocea Romaniei intra in scena ultima serie de concurenti in confruntari, iar apoi se da startul etapei “cantecului decisiv”.

In aceasta ultima etapa de dinaintea show-urilor live, fiecare antrenor va alege doi concurenti din echipa sa, iar acestia vor interpreta inca o data piesa de la auditiile pe nevazute. Antrenorii vor trebui sa aleaga un singur concurent dintre ei care sa isi continue drumul in competitia suprema a vocilor.

Lupta pentru marele titlu este din ce in ce mai stransa, iar la final vor ramane cei mai buni dintre cei mai buni, asa ca sunteti asteptati din nou pe frecventa muzicii de calitate sambata viitoare, de la 20:30, la Vocea Romaniei, numai la Pro Tv. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni