• Emisiuni
  • La Măruță
  • CONCURS pe pagina de Facebook "La Maruta"! Cine sunt cele 5 castigatoare ale unor rochii de mireasa personalizate, create de Bianca Dragusanu

CONCURS pe pagina de Facebook "La Maruta"! Cine sunt cele 5 castigatoare ale unor rochii de mireasa personalizate, create de Bianca Dragusanu

CONCURS pe pagina de Facebook "La Maruta"! Cine sunt cele 5 castigatoare ale unor rochii de mireasa personalizate, create de Bianca Dragusanu

Super concurs: 5 norocoase vor castiga 5 rochii de mireasa personalizate, al caror design va fi facut de Bianca. Cele 5 rochii vor purta numele castigatoarele si vor intra in colectia firmei Angel Brides.

Dupa luni de zile de cautari si studiu al rochiilor de mireasa, Bianca (fiind oricum pasionata de moda si priceputa atat la design cat si la croit) a decis sa se lanseze in lumea designerilor.

Rochia de mireasa a visurilor ei o creaza la Ersa Atelier, o firma de renume international deja, care prezinta pe podium alaturi de cele mai mari nume internationale, in Emiratele Arabe Unite, Orientul Mijlociu.

La Ersa Atelier i s-a creat Biancai o rochie superba unica, personalizata pe silueta si personalitatea ei, din cea mai fina dantela frantuzeasca, lucrata in intregime manual, si care este rochia visurilor ei.

Atentie, concursul s-a incheiat!
Castigatoarele, desemnate prin tragere la sorti, sunt:

 

Daniela Volosin - https://www.facebook.com/volosin.daniela

Gina Mircescu - https://www.facebook.com/gina.mircescu.1

Dragomir Raluca - https://www.facebook.com/dragomir.raluca/

Coman Cristina - https://www.facebook.com/coman.cristina.12

Andreea Bot - https://www.facebook.com/andreea.bot.71


Fiecare  a castigat cate o rochie de mireasa personalizata + o intalnire cu Bianca Slav vineri, la Targul Ghidul Miresei, la 11:00, cand vor discuta despre cum vor sa fie rochiile!




Cum insa Bianca doreste sa si danseze la nunta ei, a cautat si o a doua rochie de mireasa in care sa se schimbe spre dimineata: ceva diafan, simplu si lejer, dar care sa o reprezinte si sa o avantajeze. A gasit foarte multe rochii dragute, dar cum nu a gasit nimic exact pe gustul ei, dupa indelungi cautari a decis sa creeze chiar ea rochia de mireasa in care se va schimba spre dimineata. Acum, Bianca ar dori sa faca fericite si alte mirese!

Participa si tu la concurs si poti fi una dintre cele 5 mirese norocoase care vor avea sansa de a purta in ziua nuntii o creatie purtand semnatura Bianca Dragusanu.

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi pe pagina de Facebook "LA MARUTA" la intrebarea "Intre ce date are loc Targul Ghidul Miresei in luna Septembrie?" si poti sa fii chiar tu una dintre fericitele mirese careia Bianca sa ii creeze o rochie de mireasa personalizata. Castigatoarele vor fi desemnate prin tragere la sorti.

Da LIKE la pagina de Facebook "LA MARUTA", raspunde AICI la intrebarea din concurs si poti fi chiar tu castigatoarea!

 

 


 

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook "LA MARUTA" in perioada 20 - 24 septembrie 2013.

Bianca va discuta in prima zi a Targului de nunti Ghidul Miresei (vineri, 27 septembrie, ora 11:00) cu fiecare dintre cele 5 mirese in parte, si in functie de personalitatea si silueta fiecareia, le va desena o rochie de mireasa unica si care sa le reprezinte in totalitate.


Firma care face rochiile de mireasa este Angel Brides, iar cele 5 rochii vor fi botezate cu numele castigatoarelor si vor intra in colectia firmei ca productie de serie.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni