Filmuletul de mai jos ne prezinta o situatie care se putea termina in mod tragic, dar un om cu suflet mare a reusit sa ii construiasca cel mai frumos final. Intr-o zi aparent linistita, un conductor de metrou din Chile, isi indeplinea atributiile de serviciu asa cum stia el mai bine, dar la intrarea trenului intr-una dintre statii a avut parte de o surpriza incredibila.

In timp ce tocmai iesea din tunel, conductorul a vazut ca la cativa metri mai in fata se afla un animal care cazuse pe sine si care se lupta pentru a iesi din aceasta capcana. Reactia conductorului a fost sa opreasca trenul la timp si astfel a reusit sa ii salveze viata cataelusului abandonat si neajutorat.

Dupa ce s-a asigurat ca a oprit metroul la o distanta destul de mare fata de patruped, barbatul s-a grabit sa ajunga la el si l-a mangaiat, iar mai apoi l-a ridicat pe peron. Un alt angajat al metrului l-a preluat si l-a transportat la cea mai apropiata clinica veterinara pentru a primi toate ingrijirile necesare.

Mesajul conductorului pentru pasageri in momentul in care a pus metroul in miscarea a fost unul extrem de emotionant: "Imi pare rau pentru intarzierea provocata, dar nu puteam sa curm viata unui caine."