• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntarile s-au incheiat! 32 de concurenti se pregatesc pentru live-urile de la Vocea Romaniei!

Confruntarile s-au incheiat! 32 de concurenti se pregatesc pentru live-urile de la Vocea Romaniei!

Confruntarile s-au incheiat! 32 de concurenti se pregatesc pentru live-urile de la Vocea Romaniei!

Vineri seara, telespectatorii au trait intens ultimele Confruntari de la Vocea Romaniei si ultimele duete din aceasta etapa formate de de Tudor, Smiley, Lori si Despot. Spectacolul a fost incendiar aseara, emotiile au fost uriase, iar totul a fost condimentat cu schimburi de replici savuroase intre cei patru antrenori.

Dupa aceasta etapa a competitiei, cate 8 concurenti din fiecare echipa se pregatesc de show-urile LIVE, unde romanii isi pot sustine si vota preferatii.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.2 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:09, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 1.8 milioane de romani.

Ultima editie de confrunari de la Vocea Romaniei a fost lider de audienta si a inregistrat 8.9 puncte de rating si 25.1 % share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.9 puncte de rating si 16.6% share. 

Concurentii au trecut de emotiile confruntarilor si trec intr-o noua etapa

Aseara, ultima etapa a confruntarilor de la Vocea Romaniei a adus fericire pe chipul concurentilor care au obtinut un loc in show-rile live, dar si dezamagire in randul celor care au fost nevoiti sa paraseasca, de aceasta data, competitia. Ultimele dueluri s-au trait la intensitate maxima si in steal room, unde Razvan Marcuci – echipa Smiley, Tudor Biletchi – echipa Lori, Robert Pita – echipa Despot si Laurentiu Mihaiu – echipa Tudor au rasuflat usurati si vor merge mai departe in live-uri. 

Echipa Smiley
a dat startul confruntarilor, oferind doua momente extraordinare. Primul duel i-a avut ca protagonisti pe Ioana Barba si Dima Trofim, ale caror voci au reusit sa sensibilizeze publicul pe acordurile piesei Somebody that i used to know. Cei doi si-au surprins placut antrenorul, care n-a ezitat sa-i felicite pentru prestatia cu adevarat emotionanta. In cel de-al doilea moment al echipei, vocile puternice ale Olgai Roman si Laurei Voinu au fascinat publicul in timp ce au interpretat melodia Iubirea schimba tot, singura piesa in limba romana aleasa de Smiley pentru echipa sa. Ioana si Olga au fost cele care l-au convins pe antrenorul lor ca merita sa mearga mai departe. 

Deciziile lui Tudor au fost la fel de dificile. In ultima runda a Confruntarilor, acesta a trimis in ring inca patru concurenti extrem de bine pregatiti. Primul moment al echipei le-a apartinut Axeniei Sova si Lidiei Isac. Vocile celor doua au fost puse la incercare de piesa The Story, care le-a determinat sa traverseze, la extrema, registrul grav, dar si cel acut. Mai departe, Teodora Rotaru si Amedeo Chiriac au oferit un spectacol de neuitat, oferind o interpretare originala a piesei Stitches. Presiunea a fost, din nou, pe umerii lui Tudor, care si-a respectat principiile si s-a raportat strict la momentul prezentat pe scena, nu si la repetitii. Acesta a ales in cele din urma sa mearga mai departe cu Lidia si cu Amedeo.

Echipa Lori
a fost si ea la inatlime si a oferit aseara doua confruntari care au surprins placut publicul si l-au determinat pe Despot sa o felicite pe colega sa pentru modul in care si-a pregatit concurentii. Primul duet al echipei le-a apartinut lui Mihail Tirica si Rares Popa, care au interpretat intr-o maniera sclipitoare piesa Every You Every me. De cealalta parte, Zsuzsana Cerveni si Lavinia Lacatus au acaparat scena si au dat tot ce au avut mai bun in interpretarea melodiei Billie Jean. Chiar daca energia Zsuzsanei a iesit mai mult in evidenta, momentul celor doua a fost apreciat de catre toti cei patru antrenori. In final, Lori a decis sa continue competitia cu Mihail si cu Zsuzsana.

Despot
le-a pregatit concurentilor sai o piesa speciala, Woman in chains, in tip ce a dezvaluit ca aceasta este una dintre melodiile sale preferate. Ramona Dimu si Botond Mano Raduly au completat spectacolul de vineri seara cu o piesa rock, in stilul caracteristic al antrenorului lor. Chiar daca au timbre vocale diferite, cei doi s-au completat perfect si au reusit sa starneasca ropote de aplauze atat din public, cat si din partea antrenorilor. Dupa o decizie grea, Despot l-a ales pe Mano pentru etapa live-urilor.  

Vinerea viitoare, de la 20:30, vom da sunetul mai tare in primul show live din sezonul sapte Vocea Romaniei! 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni