Copenhaga - Steaua live video pe ProTV si Voyo.ro, de la 20:00. In ce conditii se califica echipa lui Reghecampf in primavara europeana

06 Decembrie 2012, 09:36

Copenhaga - Steaua live video pe ProTV si Voyo.ro, de la 20:00. In ce conditii se califica echipa lui Reghecampf in primavara europeana
In aceasta seara, Steaua joaca meciul decisiv din grupele Europa League, in deplasarea de la Copenhaga. Cu 10 puncte obtinute in primele cinci partide, echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf are sanse mari sa se califice in primavara europeana, alaturi de CFR Cluj.

Afla mai multe despre meciul de diseara pe sport.ro.

Steaua se poate califica in primavara europeana daca:

1. Nu pierde meciul cu FC Copenhaga. O victorie asigura castigarea grupei, iar cu un egal termina prima doar daca Stuttgart nu o bate in Germania pe Molde.

2. Pierde la Copenhaga la un gol diferenta, cu conditia sa marcheze. In acest caz, ar avea acelasi numar de puncte ca cei de la Copenhaga, dar va fi avantajata de rezultatele directe. Steaua poate termina pe primul loc chiar si in acest caz doar daca Stuttgart nu o bate in Germania pe Molde.

3. Pierde meciul cu FC Copenhaga cu 0-1 sau la diferenta de doua goluri, cu conditia ca Stuttgart sa nu o bata pe Molde in Germania. In acest caz, Steaua termina pe locul 2.

► Posibilii adversari ai Stelei daca termina pe primul loc: Dinamo Kiev, Zenit, Ajax, BATE, Liverpool, Napoli, Viktoria Plzen, Basel, Inter Milano, Bayer Leverkusen.

► Posibilii adversari ai Stelei, daca termina pe locul 2: Chelsea, Benfica, Olympiakos, Anji, Atletico Madrid, Fenerbahce, Dnepr, Rubin Kazan, Lyon, Metalist, Lazio/Tottenham

Vezi episoade in intregime pe