“Am aflat de preselectii si ne-am inscris imediat. Fiica mea este pasionata de muzica. Canta in fiecare zi, face ore de canto, dar si prin casa sau in masina. O incurajez si o s-o incurajez intotdeauna, isi doreste foarte mult sa participe la acest show.”, a declarat un tatic entuziasmat.

Emotiile, curajul, determinarea si vocile foarte bune au fost elementele cheie sambata, la preselectiile Vocea Romaniei Junior. Fiecare copil a venit insotit de o adevarata echipa de fani: parinti, bunici, colegi de scoala sau verisori, toti nerabdatori sa ajunga la Bucuresti, pe scena unde doar vocea conteaza. Copiii au pregatit pentru preselectii melodii din genuri muzicale diferite: pop, rock, jazz, dar si muzica populara.

Preselectiile Vocea Romaniei Junior continua saptamana viitoare, la Bucuresti. Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt asteptati pe 2 si 3 aprilie, la Hotel Ibis Gara de Nord.

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la preselectii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!