• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Din 1 martie, tara o arde pe comedie! Costi Dita s-a tatuat pentru serialul “Las Fierbinti” de la Pro Tv

Din 1 martie, tara o arde pe comedie! Costi Dita s-a tatuat pentru serialul “Las Fierbinti” de la Pro Tv

<span style="color:#f00;">Din 1 martie, tara o arde pe comedie!</span> Costi Dita s-a tatuat pentru serialul “Las Fierbinti” de la Pro Tv

In serialul “Las Fierbinti”, care incepe la Pro Tv joi, 1 martie, de la 20.30, Costi Dita il interpreteaza pe Giani, un smecheras plin de idei trasnite.

Iar pentru un look cat mai veridic, actorul nu a stat prea mult pe ganduri si si-a facut si cateva tatuaje temporare. “Am purtat la filmare tatuaje temporare, pe care mi le faceau chiar pe platouri, special pentru acest rol”, spune acesta.

Vezi primul episod din LAS FIERBINTI exclusiv pe voyo.ro!

Insa la fel de potrivite pentru look-ul lui Giani sunt si hainele alese, dar si lanturile aurite, despre care Costi glumeste spunand: “Eu am aflat dupa ca lanturile au fost cumparate dintr-un complex comercial. Deci nu au fost facute special pentru filmare. Va dati seama, ele chiar se gasesc de cumparat. Adica exista cineva care chiar le-ar cumpara????!!!! Nu sunt din aur, va dati seama”, se amuza acesta.



Pe Giani, personajul sau din “Las Fierbinti”, Costi Dita il descrie ca fiind “tipul care se descurca in orice situatie”: “Ideea proiectului ”Las Fierbinti” a pornit in urma cu cativa ani si ma bucur ca am avut o oarecare libertate in a da viata personajelor noastre. Fiecare actor s-a dus in directia pe care a simtit-o. Giani e un tip ignorant in sensul misto insa, nu respecta conventiile, el functioneaza oriunde in acelasi fel, fie ca e la Casa Alba sau in satul lui. Nu are stabilite clar niste valori, crede ca se descurca tot timpul. Giani gafeaza, improvizeaza, dar e pozitiv, incearca sa ”combine”, e smecheras pentru ca in orice situatie incearca sa speculeze si sa iasa el in avantaj cu ceva”.

Cat despre sursele de inspiratie cu care a jonglat, Costi Dita recunoaste cu umor ca adolescenta petrecuta “dupa blocuri” l-a ajutat in conturarea acestui personaj. “Eu m-am inspirat dintr-o tipologie tipic romaneasca. Am copilarit in Pantelimon, acolo baietii erau ca lupii, exista cel Alfa, care se descurca si nu sta niciodata in fata blocului, si restul. Insa acolo il vezi si pe cel care le ”combina” pe fete, cel pe care cei mai mici il privesc cu admiratie, pe cel care vine la bloc cu prima fata si trece din categoria looser-ulor in cea a ”greilor”, a incheiat actorul. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni