• PRO TV
  • Cove prezinta Ma insoara mama!, un nou reality show la PRO TV!

Cove prezinta Ma insoara mama!, un nou reality show la PRO TV!

Cove prezinta Ma insoara mama!, un nou reality show la PRO TV!

Gabriel Coveseanu asteapta mamele sa-si inscrie baietii in cel mai nou reality show difuzat de PRO TV.

Ma insoara mama!(Who wants to marry my son) este un format de televiziune care prezinta parcursul a 10 barbati care se afla in cautarea sufletului pereche sub atenta supraveghere a mamelor. Trecuti de adolescenta si inca legati de casa parinteasca, baietii vor incerca sa isi gaseasca sotia ideala, ajutati de cea din cuvantul careia nu ies niciodata: mama lor. 

Cu mult tact si empatie, Cove va juca rolul lui Cupidon pentru cei inscrisi in show si va incerca sa le arate drumul spre o viata implinita. Cea mai norocoasa mama va avea sansa sa-si vada fiul in fata altarului, la bratul nurorii perfecte. 

“Ma insoara mama! (Who wants to marry my son) e un format TV extrem de iubit in toata lumea, unde mamele isi inscriu baietii, mai mari de 25 de ani, in cursa vietii lor: drumul spre altar. Si cum pana la varsta asta nu au reusit sa isi intemeieze o familie, cel mai probabil si din cauza cuvantului important pe care mamele il au in vietile lor, voi incerca sa ii ajut sa gaseasca femeia perfecta care sa fie sotie buna pentru baiat, dar si o nora ideala pentru viitoarea soacra. Stiu ca nu o sa fie usor, o sa fie o adevarata aventura, dar sunt pregatit de orice si vreau sa le arat care e drumul spre o viata de familie implinita”, a spus Cove despre noul show pe care-l va prezenta la PRO TV.

Mamele sunt invitate sa-si inscrie baietii la emisiunea ”Ma insoara mama!”

Mamele din toata tara sunt invitate sa-si inscrie flacaii neinsurati la emisiunea Ma insoara mama!. Daca fiul tau locuieste inca impreuna cu tine si nu-ti iese din cuvant, iar alegerea unei partenere de viata e mai complicata decat descifrarea unui manuscris antic, atunci esti candidata perfecta pentru aceasta emisiune. Suna la 0728.188.511 (numar cu tarif normal) si inscrie-te impreuna cu baiatul tau in competitia la finalul careia poti sa dansezi la lui. 

10 baieti vor fi inscrisi de mamele lor pentru a participa la show-ul Ma insoara mama!. Fiecare va alege cinci fete care se vor potrivi criteriilor personale de selectie, doua dintre ele urmand sa fie refuzate de viitoarea soacra. Cele trei fete ramase vor petrece cateva zile doar cu mama baiatului, iar in urma probelor la care acestea vor fi supuse si bazandu-se pe parerea formata de mama, viitorul ginere o va elimina pe una dintre ele. Doua finaliste vor intra in lupta apriga pentru inima lui, insa doar una va avea sanse mari sa ajunga in fata altarului.

Ma insoara mama! - un nou reality show, difuzat in curand, la PRO TV!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni