Omid a impresionat internetul atunci cand pe contul sau de Facebook au aparut o serie de imagini impresionante. Barbatul realizeaza desene pe frunze. Folosind tehnica taiatului, Asadi reuseste sa creeze adevarate opere de arta. 

Citeste si: Ai avut in copilarie acest tip de radiera? La ce foloseste de fapt capatul albastru al gumei de sters

Pasiunea pentru acest tip de arta s-a nascut din dorinta de a ii determina pe oameni sa acorde atentie lucrurilor marunte, detaliilor care fac diferenta. 

"Oamenii trec nepasatori pe langa frunze... poate din cauza denumirii lor. Daca s-ar fi numit flori, nu le-am trata cu atat de multa indiferenta", scrie Omid Asadi pe site-ul Bored Panda

Barbatul locuieste in prezent in Mancheste, Marea Britanie, acolo unde a reusit sa isi gaseasca inspiratie. Prin taiere si scobire, frunzele capata forme inedite in mainile sale, iar cei care au vazut munca barbatului s-au declarat incantati de pasiunea lui. 

Handmade Leaf art by: Omid Asadii and Elham

Posted by Omid Asadi on Saturday, January 23, 2016

There are a few singed Giclee print (musume quality) for everyone who are interested to purchase. A3 size with mount.If you are interested send a message (inbox) me please. Omid Asadi

Posted by Omid Asadi on Saturday, December 12, 2015

Carriageby: Omid Asadi & Elham

Posted by Omid Asadi on Wednesday, May 27, 2015