• PRO TV
  • Cristi Mitrea este primul barbat fermier sef de la Ferma vedetelor

Cristi Mitrea este primul barbat fermier sef de la Ferma vedetelor

Cristi Mitrea este primul barbat fermier sef de la Ferma vedetelor

Editia de ieri seara de la Ferma vedetelor le-a rezervat multe surprize concurentilor! Andrei Duban l-a lasat fermier sef pe Cristi Mitrea, cel care l-a invins la duel! Astfel, matriarhatul din ferma a luat sfarsit, Cristi devenind primul fermier sef barbat si cel care a trecut cel mai repede, in decurs de doua saptamani, prin toate etapele fermei: servitor, duelist si fermierul saptamanii.

El a ales sa ii puna servitori pe Catalin Neamtu si Rona Hartner, iar Rona a fost alesa sa mearga pentru a treia oara la duel. 

Nea Rata le-a pregatit sarcinile pentru saptamana asta, care nu sunt deloc usoare, insa le-a facut si o supriza si a adus-o pe Saveta Bogdan, fosta concurenta din sezonul doi, sa petreaca cateva zile cu ei in casa. Vestea i-a bucurat pe fermieri, insa lipsa hranei si lipsa paturilor a fost greu de gestionat cu inca un om in plus. Noroc cu Marioara care a venit cu caruta plina pentru a se aproviziona. 

Cristi Mitrea si-a schimbat radical comportamentul dupa ce a imbracat vesta de fermier sef, iar exprimarea autoritatii nu a fost deloc pe gustul concurentilor deja obisnuiti cu un anumit ritm al vietii si o colaborare pentru a duce la bun sarcinile primite. Atitudinea lui a iscat multe tensiuni si a dat foc fitilului care aprinde strategiile in ferma. 

Monica  Barladeanu a invitat-o pe Iulia Vantur sa ii cunoasca pe noii fermieri si sa vada cum s-au descurcat pana acum. Experienta Iuliei din sezoanele trecute i-a ajutat mult pe concurenti. Ea le-a vorbit despre etapele si nivelul de stres din aceasta aventura, incurajandu-i sa mearga mai departe si sa isi gaseasca drumul potrivit pana in finala.

In aceasta seara, de la 21:30, telespectatorii vor vedea un duel plin de tensiune! Pe cine va alege Rona sa provoace la duel din fetele ramase in ferma, dar si prin ce probe pline adrenalina vor trece, ramane de vazut numai la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni