• PRO TV
  • Cristina Cioran a fost aleasa Fermierul Saptamanii. Cum a motivat Roxana Ionescu aceasta alegere

Cristina Cioran a fost aleasa Fermierul Saptamanii. Cum a motivat Roxana Ionescu aceasta alegere

Cristina Cioran a fost aleasa Fermierul Saptamanii. Cum a motivat Roxana Ionescu aceasta alegere

Cea de-a patra saptamana de la Ferma Vedetelor a inceput in forta, iar Roxana Ionescu a fost cea care a ales concurentul ce urmeaza sa indeplineasca rolul de Fermierul Saptamanii.

 

Eliminata in urma duelului cu Cristina cioran, Roxana Ionescu a fost cea care a ales persoana potrivita sa indeplineasca aceasta sarcina pe durata urmatoarelor sapte zile, la finalul carora un alt concurent va fi exclus din competitie. 

"Fermierul Saptamanii este o persoana muncitoare, amuzanta, care are puterea sa lupte mai departe in competitie. Fermierul Saptamanii este Vica Blochina", a anuntat Iulia Vantur, cu doar cateva secunde dupa ce Dan Helciug a pariat ca frumoasa blonda va fi aleasa. 

"O femeie trebuie sa fie cea care conduce ferma. Cristina esti aleasa sa fii Fermierul Saptamanii", i-a anuntat Iulia Vantur.

Reactiile concurentilor au fost pe masura, mai ales ca acestia nu se asteptau ca Roxana sa faca o asemenea alegere, tinand cont de disensiunile care au aparut intre cele doua pe parcursul saptamanii trecute.

"Multumesc Roxana! Esti tare!", a spus Cristina, in timp ce Vica Blochina a marturisit ca nu se gandea la o asemenea alegere.

Show-ul este integral pe www.voyo.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni