• PRO TV
  • Cristina Cioran, invingatoare in duelul contra Roxanei Ionescu. Actrita isi pastreaza locul din "Ferma Vedetelor"

Cristina Cioran, invingatoare in duelul contra Roxanei Ionescu. Actrita isi pastreaza locul din "Ferma Vedetelor"

Cristina Cioran, invingatoare in duelul contra Roxanei Ionescu. Actrita isi pastreaza locul din "Ferma Vedetelor"

Saptamana plina de tensiune de la "Ferma Vedetelor" a culminat cu un duel pe care concurentii il vor uita cu greu. Roxana Ionescu si Cristina Cioran au luptat pana in ultimul moment pentru a ramane in competitie si pentru a-si pastra sansa de a castiga premiul de 50.000 de euro.

Venirea noilor concurenti la ferma veche de peste 100 de ani a creat valuri de-a lungul acestei saptamani. Daca, initial, Roxana Ionescu si Lucian Viziru au fost primiti cu zambetul pe buze, in zilele urmatoare au iesit la iveala adevaratele ganduri ale catorva dintre vechii fermieri, ascunse sub o bunavointa aparenta.

Desi s-a simtit marginalizata inca de la inceput si a avut parte de cateva conflicte puternice cu Vica Blochina si Cristina Cioran, Roxana s-a straduit sa reziste si, pentru a pune capat discutiilor, a provocat-o la duel pe aceasta din urma.

Dupa 3 runde care le-a solicitat la maxim, concurenta din "gasca veche" a reusit sa se evidentieze si isi va pastra locul de la "Ferma Vedetelor". Astfel, desi a petrecut numai cateva zile in ograda, alaturi de concurenti, Roxana Ionescu va si pleca spre Bucuresti.

Potrivit regulamentului, ea va nominaliza Fermierul Saptamanii viitoare, alegere care poate schimba complet dinamica, dar si sansele de izbanda ale vedetelor ramase in competitie. Luni, de la ora 20.30, veti putea vedea care a fost decizia Roxanei si cine se va ocupa de "administrarea" fermei de-a lungul saptamanii urmatoare. Numai pe ProTV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni