Cum arata acum acest caine dupa ce a fost salvat si tratat cu dragoste. Imaginile sunt impresionante

27 Mai 2016, 10:04

Cum arata acum acest caine dupa ce a fost salvat si tratat cu dragoste. Imaginile sunt impresionante
O multime de caini hoinaresc pe strazile din intreaga lume. Fara adapost, lipsiti de hrana si ingrijire, aceste patrupede sunt victime sigure. 

Fie ca sufera accidente, sunt agresati de oameni sau pur si simplu se imbolnavesc, cainii vagabonzi trec prin momente cumplite daca nu au norocul sa fie adoptati sau salvati de organizatiile care se ocupa de ingrijirea lor.

Citeste si: A intalnit in padure un lup imens. Ce s-a intamplat cateva momente mai tarziu a devenit viral - VIDEO

Acesta este si cazul catelusei din imaginile de mai jos. Pana sa fie gasit de cei Rudozem Street Dog Rescue, patrupedul ratacea fara directie pe strazi, asteptandu-si sfarsitul. Fara blanita si cu multiple rani pe corp, catelul se afla intr-o stare deplorabila atunci cand a fost gasit de acesti oameni cu suflet mare.

(Photo of Tony Rowles from RSDR with Khaleesi) We were asked today if we could help this poor girl who was in another...

Posted by RSDR Rudozem Street Dog Rescue on Monday, May 12, 2014

 

Toilet stop before going into vets.

Posted by RSDR Rudozem Street Dog Rescue on Saturday, May 17, 2014

Subnutrit si foarte bolnav, catelusa a luptat pentru viata sa. Patrupedul a primit ingriji medicale si un nume. Salvatorii sai au botezat-o Khaleesi si au sperat ca in timp se va reface complet, iar acest lucru s-a si intamplat. Acum Khaleesi s-a transformat complet si nimic din infatisarea sa nu mai aminteste de cainele speriat de altadata.     

Khaleesi.She is such a happy girl with such a lovely smile.www.streetdogrescue.com

Posted by RSDR Rudozem Street Dog Rescue on Tuesday, July 29, 2014

 

Vezi episoade in intregime pe