• Emisiuni
  • Vocea României
  • Andra surprinde cu un look complet diferit de tot ce a experimentat pana acum. Cum arata artista cu ochelari de tocilar

Andra surprinde cu un look complet diferit de tot ce a experimentat pana acum. Cum arata artista cu ochelari de tocilar

Andra surprinde cu un look complet diferit de tot ce a experimentat pana acum. Cum arata artista cu ochelari de tocilar

De-a lungul timpului, Bianca Dragusanu, Atonia si Adela Popescu s-au fotografiat sau au aparut in public purtand ochelari cu rame groase, iar acum a venit si randul Andrei sa isi surprinda fanii de pe Facebook cu o aparitie similara.

Fie ca o fac din motive medicale sau pur si simplu pentru a fi trendy, vedetele din Romania poarta in numar tot mai mare ocelarii de vedere cu rame supradimensionate, denumiti si "de tocilar".

Andra, una dintre cele mai indragite cantarete din industria muzicala autohtona, si-a incantat prietenii virtuali cu o forografie inedita, in care apare purtand o astfel de pereche de ochelari.

Sustinatorii vedetei nu au intarziat sa o felicite pe aceasta si sa ii transmita ca noul look o prinde foarte bine. Desi unuii dintre ei s-au mirat atunci cand au vazut-o pe Andra cu ochelari, majoritatea a fost de parere ca artista este foarte frumoasa chiar si atunci cand poarta accesorii de acest gen.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni