• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cum arata lumea desenata de Feli in "Creioane colorate"?. Vezi noul videoclip lansat de fosta concurenta Vocea Romaniei

Cum arata lumea desenata de Feli in "Creioane colorate"?. Vezi noul videoclip lansat de fosta concurenta Vocea Romaniei

Cum arata lumea desenata de Feli in "Creioane colorate"?. Vezi noul videoclip lansat de fosta concurenta Vocea Romaniei

Ti-ai imaginat vreodata viata asemenea unei carti de colorat? La inceput o primesti in alb si negru. Usor, usor incepi s-o desenezi cu trairile si visurile tale.

Cu o cutie de "Creioane colorate" si multa sensibilitate, Feli da viata lumii in culorile sufletului ei. Ne aduce aminte ca fiecare zi poate fi un nou inceput in care sa descoperim lucruri noi, sa vedem lumea cu tot ceea ce are mai frumos si sa multumim pentru ceea ce am primit.

Mesajul ei este completat si de un videoclip emotionant, regizat de Catrinel Danaiata si produs de HaHaHa Video Production.

> a fost, si simt din toata inima cand spun asta, un semnal de alarma. M-a facut sa inteleg ca trec pe langa > si nu mai vad ce reprezinta, de fapt, frumusetea si fericirea. Uitasem de copilul meu interior care se bucura de cele mai simple intamplari, de detalii aparent mici, si ma transformasem intr-un > si atat.

Este o piesa pentru suflete, nu doar pentru mine, Feli, ci pentru noi toti cei care am uitat sa ne bucuram de copilul interior si ne afundam doar in treburile de oameni mari", spune Feli

„Creioane colorate" este o piesa scrisa pentru toate acele momente in care ne este mai usor sa spunem ce simtim prin muzica si versuri. Single-ul este produs in studiourile HaHaHa Production, muzica este compusa de catre Feli, impreuna cu Serban Cazan si Smiley, iar versurile sunt scrise de catre artista.



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni