Cum poti slabi sase kilograme, rapid si sanatos. Afla secretele Ioanei Maria Moldovan: VIDEO

11 Iunie 2012, 10:12

Cum poti slabi sase kilograme, rapid si sanatos. Afla secretele Ioanei Maria Moldovan: VIDEO
Co-prezentatoarea Povestirilor adevarate de la Acasa, Ioana Maria Moldovan, se bucura acum de avantajele unei diete echilibrate.

Indiferent de corectitudinea alimentatiei, cantitatile de apa baute zilnic sau orele petrecute saptamanal in sala de sport, un stil de viata sanatos functioneaza cu adevarat cand totul este foarte bine organizat, mai ales in situatiile in care scopul este pierderea in greutate.

Ioana mananca acum de 5 ori pe zi, la ora fixa. „Eu mereu incercam sa mananc sanatos, dar de cele mai multe ori, rezultatul era haotic.”

Avand in vedere programul ei incarcat de lucru, Ioana a fost nevoita sa gaseasca o solutie pentru a putea manca aceste mese la orele fixate: „Dimineata ma trezesc, iau micul dejun si imi pregatesc, in caserole mici, mancare pentru toata ziua. Vin la munca cu toate caserolele dupa mine !”

Ca orice om care isi doreste sa slabeasca, Ioana a completat efectul dietei cu sport. „Cand mergi la sala e important sa gasesti un om care sa-ti dea incredere ca poti sa faci toate exercitiile acelea.”

Vezi in ce consta excelenta dieta a Ioanei, de cate ori pe saptamana face miscare si ce sporturi distractive a ales sa practice:

Vezi episoade in intregime pe