Cum s-a "razbunat" tanara din imagini pe cei care o numeau "grasa". Raspunsul ei este ACUM VIRAL

23 Martie 2016, 15:32

Cum s-a  razbunat  tanara din imagini pe cei care o numeau  grasa . Raspunsul ei este ACUM VIRAL
Citeste mai mult despre: razbunare, grasa, raspuns, viral,
O tanara a decis ca a auzit de multe prea multe ori sfaturi despre cum sa te imbraci atunci cand ai cateva kilograme in plus, asa ca a hotarat sa transmita un mesaj cu ajutorul a patru poze si contul personal de Twitter.

Sara Petty, o tanara in varsta de 20 de ani, a observat ca oamenii comenteaza mereu ce haine trebuie sa poarte si ce tinute sa nu aleaga niciodata femeile plinute. 

"Am vazut un tweet de la cineva care spunea ca femeile care cantaresc peste 90 de kilograme nu trebuie sa se imbrace niciodata in costum de baie. Am facut cateva cautari si am mai descoperit alte cateva astfel de comentarii, asa ca am decis sa imi spun punctul de vedere", a marturisit Sara pentru The Huffington Post.

Chiar daca nu i se adresau ei, Petty a luat totul personal si nu a putut sa treaca peste jignirile pe care le-a descoperit in comentariile de pe retelele de socializare. Sara si-a facut cateva fotografii in costum de baie, in bluze scurte, in colanti sau in pantaloni scurti si le-a transmis tutoror femeilor un mesaj puternic: "Fetelor: Purtati orice vreti voi.".

"Sper ca femeile sa reuseasca sa separe cine sunt ele fara sa ia in calcul un numar si sa realizeze ca nu ai cum sa spui daca esti frumoasa sau nu in functie de ceea ce iti dicteaza cantarul", a mai adaugat ea pentru publicatia de mai sus.

Vezi episoade in intregime pe