Cum se comporta fiecare zodie pe retelele de socializare

09 Mai 2018, 09:00

Cum se comporta fiecare zodie pe retelele de socializare
Ceea ce postam pe conturile noastre de socializare are legatura cu semnul zodiacal care ne reprezinta. Astrologia afecteaza si partea aceasta a vietii noastre, fara sa ne dam seama. Iata ce comportament are fiecare zodie.

Berbec

Fiind una dintre cele mai egocentrice zodii, Berbecii apeleaza la programe de editare pentru a arata perfect in pozele lor. Daca tocmai ai facut un selfie cu prietenul tau Berbec, ai face bine sa te asiguri ca ii place poza, inainte sa o faci publica. Nu vrei sa se supere ca ai postat o poza nereusita cu el.

Taur

Taurii posteaza de obicei poze din locuri exotice si luxoase, feluri de mancare sofisticate si scumpe. Asta ne duce cu gandul la faptul ca sunt materialisti. Sa postezi versuri sau discursuri motivationale li se pare plictisitor. Tot timpul se asteapta ca postarile lor sa stranga comentarii interesante si multe aprecieri. Fiindca sunt sensibili, daca primesc comentarii negative le vor sterge.

Gemeni

Daca intri pe profilul unui Geaman vei crede ca au o viata perfecta. Nu arata niciodata ca sunt tristi sau suparati. Totusi, ar trebui sa stie ca e ok sa te simti nefericit uneori. Daca nu fac asta, cei din jurul lor vor crede ca au o viata falsa.

Rac

Racii cred ca retelele de socializare sunt plictisitoare. Le folosesc doar ca sa pastreze legatura cu persoanele apropiate sau cu cei cu care nu a mai vorbit de ani buni. Nu sunt genul care sa posteze orice lucru pe care si l-au cumparat. Din moment ce sunt instabili emotional uneori, postarile lor tind sa fie contradictorii. 

CITESTE CONTINUAREA AICI.

Vezi episoade in intregime pe