Cum de isi permit sa duca un stil de viata atat de extravagant? Bastian este life coach si ii invata pe oameni cum sa dobandeasca stilul de viata “Yotta”: “Viata este un picninc”, nu este nicio diferenta intre munca si placere. Traiesti doar o data".

Cei doi soti au atras atentia asupra lor cu stilul de viata luxos, inspirat de serialul preferat din copilarie al lui Bastian Yotta, Baywatch. Miliardarul german si-a creat pana si o Pamela Anderson: i-a pus silicoane sotiei sale si acum sustine ca este mai sexy decat actrita din Baywatch. “Mi-am creat propriul Baywatch si fata mea e mai sexy decat Pamela Anderson”, a spus Bastian.

Petrecerile zgomotoase care au loc frecvent in casa lor au atras atentia vecinilor, care ar vrea sa ii vada plecati de la ei din cartier. Totusi, cei doi au devenit o atractie pentru tabloide si paparazzi. Tinutele sumare in care Maria apare pe strada nu au cum sa nu atraga atentia :

 

The Yotta Couple and the Yotta Girls wish you a Happy New Year. May 2016 be the best year of your life -and it will be if you make the decision. We will do today only 3 things: 1) writing a journal of gratitude for 2015. 2) writing a visionboard for 2016. 3) having an epic party together #yottalife new year - new chapter

A photo posted by Yotta Couple (@yotta_life) on