• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Dalila, Geanina si Aspirina s-au fotografiat in pauza de la filmari si au publicat poza. Cum i-au cucerit pe fani

Dalila, Geanina si Aspirina s-au fotografiat in pauza de la filmari si au publicat poza. Cum i-au cucerit pe fani

Dalila, Geanina si Aspirina s-au fotografiat in pauza de la filmari si au publicat poza. Cum i-au cucerit pe fani

Incepand cu 25 februarie, "Las Fierbinti", cel mai urmarit serial de comedie din Romania, revine la ProTV si va readuce buna dispozitie in casele telespectatorilor.

Geanina, Aspirina si Dalida isi tin fanii la curent cu ceea ce se intampla pe platorile de filmare, iar cea mai recenta imagine publicata de Mirela Oprisor pe Facebook a fost rapid apreciata de fani.

Cele trei actrite s-au fotografiat in pauza de la filmari, iar poza a fost intens apreciata de catre internauti: "Frumoase si talentate", "Actrite de nota 10! Felicitari", sau "Sunteti foarte frumoase si foarte talentat", au fost numai cateva dintre mesajele pe care fanii le-au scris in josul postarii.

 

Cu fetele la filmare :)

Posted by Mirela Oprisor on Tuesday, February 16, 2016

Noul sezon "Las Fierbinti" promite telespectatorilor multe episoade savuroase, care vor pune personajele deja consacrate in situatii noi, in ipostaze cu totul si cu totul surprinzatoare.

"Universul Las Fierbinti isi va continua si in acest sezon evolutia fireasca. Actiunea va fi constituita, dupa cum v-ati obisnuit, din problemele reale ale personajelor pe care lumea le indrageste si pe care doreste sa le revada. Iata ca am ajuns sa ne reintalnim pentru a 9-a oara cu un nou sezon in care intamplarile prin care trec personajele ii vor surprinde pe telespectatori!", a declarat Dragos Buliga. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni