"O perioada am scos mai multe piese in limba rusa, care au fost number one in topuri, iar acum m-am hotarat sa lansez o piesa internationala, datorita careia o sa vin si in Romania. Sper ca fanilor romani sa le placa noul single”, a spus Dan Balan. 

Piesa este compusa chiar de cantaret, iar la versuri, care sunt in spaniola si engleza, au colaborat si Gerina di Marco si Romel Rachaird Cummings. “Linia melodica si ritmul mi-au dictat faptul ca versurile trebuie sa fie intr-o limba hispanica. Cu toate acestea, eu nu stiam mai deloc limba spaniola, pe care m-am hotarat sa o folosesc, asa ca in trei luni am invatat-o, apoi am fost in Barcelona, ca sa imi perfectionez accentul, si am lucrat cu o cantautoare din Los Angeles, originara din Venezuela”, a adaugat artistul. 


 

Single-ul, perfect pentru vara, contine si cateva cuvinte inventate, care dau, de altfel, si titlul melodiei.  “Eu am nascocit aceste cuvinte, ‘Lendo Calendo’. Desi nu inseamna nimic, le-am gandit ca pe niste cuvinte magice, precum ‘Abracadabra’, sau ‘La lu lei’”, a mai afirmat Dan Balan. 

Asculta aici piesa Dan Balan – "Lendo Calendo" ft. Tany Vander & Brasco, lansata impreuna cu MediaPro Music: