• PRO TV
  • "Dansez pentru tine" sarbatoreste editia cu numarul 100. AZI, de la 20:30 ai o editie plina de surprize si de dansuri spectaculoase

"Dansez pentru tine" sarbatoreste editia cu numarul 100. AZI, de la 20:30 ai o editie plina de surprize si de dansuri spectaculoase

"Dansez pentru tine" <span style="color:#f00;">sarbatoreste editia cu numarul 100.</span> AZI, de la 20:30 ai o editie plina de surprize si de dansuri spectaculoase

96 de perechi intrate in competitie, sute de visuri implinite prin dans, aproape 2000 de coregrafii spectaculoase, peste 20.000 de costume minutios pregatite si premii in valoare de peste 1.700.000 de euro! Acestea sunt doar cateva dintre cifrele emisiunii Dansez pentru tine care vineri, 9 noiembrie, sarbatoreste 100 de editii.

„E greu de spus cati oameni am cunoscut, cate momente artistice s-au intamplat, ce povesti de viata s-au derulat in fata ochilor mei, cat s-a ras, cat s-a plans pe parcursul a 100 de emisiuni. Dar stiu ca Dansez pentru tine este si ramane o emisiune-fanion a divertismentului in Romania, care a influentat toate emisiunile de gen care i-au urmat. La multi ani”, a declarat Stefan Banica, prezentatorul show-ului. In editia de vineri, 9 noiembrie, Stefan va canta in premiera la TV piesa „Sunt in limba (dupa ea)!”, care face parte de pe albumul recent lansat, „Altceva”.

„100 de editii nu e doar un numar ce merita sarbatorit. 100 inseamna o responsabilitate asumata pana la capat, indeplinita timp de aproape sapte ani, prin mii de destine schimbate cu ajutorul celor de acasa. E o calatorie de poveste cu oameni adevarati, trairi intense, bucurii, sperante, tristete, extaz, lupta prin dans si multa, multa munca. Morala acestei povesti de 100 de capitole este aceeasi: visul tau poate deveni rescriem povestea celor 1001 editii”
, a marturisit Iulia Vantur, coprezentatoarea emisiunii. 



Pentru producatorul general al emisiunii, Mona Segall, fiecare editie Dansez pentru tine este un eveniment. „Eu sunt superstitioasa din fire, drept dovada, in cele 13 sezoane am purtat in fiecare zi de vineri aceleasi haine si le port si acum. Dansez cu Edi cateva secunde inainte de fiecare show”, a marturisit Mona Segall, bucuroasa ca au ajuns la editia cu numarul 100.

La asa editie de colectie, noi momente de pus in rama isi vor face intrarea in scena. Veselia, cheful de viata si chiuiturile se vor face auzite in casele telespectatorilor, iar concurentii vor juca si vor demonstra inca o data pe ringul visurilor ca folclorul este unul dintre cele mai asteptate momente in batatura de la Dansez pentru tine. De asemenea, telespectatorii vor putea revedea unele dintre cele mai indragite coregrafii, puse in scena de noi dansatori si asta pentru ca perechile ramase in concurs vor alege, din toate editiile difuzate pana acum, dansul lor favorit si il vor dansa in editia cu numarul 100.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni