• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Dansul in ploaie din "Pariu cu viata" i-a vrajit pe fani. Aici ai cele mai tari momente muzicale din acest episod. VIDEO

Dansul in ploaie din "Pariu cu viata" i-a vrajit pe fani. Aici ai cele mai tari momente muzicale din acest episod. VIDEO

Dansul in ploaie din "Pariu cu viata" i-a vrajit pe fani. Aici ai <span style="color: rgb(255, 0, 0);">cele mai tari momente muzicale</span> din acest episod. VIDEO

Peste 2 milioane de romani au urmarit coregrafia impresionanta a dansului in ploaie realizat de tinerii din LaLa Band si au fost alaturi de Andrei atunci cand acesta si-a pierdut vederea, serialul "Pariu cu viata" de la ProTV, fiind inca o data lider absolut de audienta.

Intre 20.30 si 22.30 ProTV a fost lider incontestabil de audienta in randul publicului comercial cu 8.5 puncte de rating si o cota de piata de 19.2 %, urmat de Antena 1 cu 4.6 puncte de rating si o cota de piata de 10.3%. 

Mai mult, "Pariu cu viata" de la ProTV a fost in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 7.5 puncte de rating si o cota de piata de 14.3 %.

Si la nivelul intregii populatii, ProTV s-a situat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 8.8  puncte si o cota de piata de 16.9 % in timp ce Antena 1 avea doar 4.3 puncte de rating cu 8.2 % share. 

In randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, "Pariu cu viata” a inregistrat in episodul de aseara 17.2 puncte de rating si o cota de piata de 35.9%.  Finalul dansului in ploaie si scena in care Andrei le spune colegilor sai ca nu mai vede nimic au reprezentat la 22.09, minutul de aur de pe acest segment, ora la care PRO TV a inregistrat 23 puncte de rating si o cota de piata de 47.4%,

Momentele muzicale din episodul de aseara: dansul in ploaie, un adevarat spectacol de muzica si dans in apa, executat pe melodia “Everybody” a celor de la Backstreet Boys, piesa “Stay” a formatiei Shakespeare's Sister cantata de Sara si Ioana, si primul duet al Sofiei cu Bubu, i-au emotionat si incantat pe fanii serialului “Pariu cu viata”, ceea ce s-a reflectat si prin sutele de mesaje de pe Facebook.

Duminica, 11 martie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc incepand cu ora 18.00, mega concertul “LALA LOVE” unde trupa LaLa Band isi lanseaza cel de-al doilea album, “LaLa Love Songs”.  







Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni