• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Romanii au talent" incepe pe 17 februarie! Vezi pe Voyo.ro super montaje cu cele mai amuzante momente si cei mai buni dansatori!

"Romanii au talent" incepe pe 17 februarie! Vezi pe Voyo.ro super montaje cu cele mai amuzante momente si cei mai buni dansatori!

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">"Romanii au talent" incepe pe 17 februarie</span><span style="color: rgb(255, 0, 0);">! </span>Vezi pe Voyo.ro super montaje cu cele mai amuzante momente si cei mai buni dansatori!

Show-ul show-urilor revine la Pro TV cu o multime de surprize!

Din 17 februarie, noua generatie de eroi talentati se pregateste sa cucereasca tara. Cel mai asteptat show al tuturor timpurilor, care a obtinut audiente de neegalat in Romania, este gata sa arate natiunii ca noi si noi talente sunt pregatite sa iasa la rampa.


Batalia talentelor va fi mai apriga ca niciodata, pentru ca talentatii viseaza sa ajunga pana in marea finala si sa obtina titlul de cel mai talentat roman.

Astfel, prin fata juratilor Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu se vor perinda tot felul de talente care mai de care mai deosebite, ce vor impresiona prin curaj, hotarare, umor, charisma, spectacol si originalitate. La randul lui, simpaticul cuplu de prezentatori format din Smiley si Pavel Bartos ii va incuraja in stilul lor caracteristic pe toti cei care vor urca pe scena hotarati sa arate ca talentul lor merita etalat si apreciat de lumea intreaga.


Din 17 februarie, numai la Pro TV! Esti gata sa cunosti eroii noului sezon?

Vezi pe Voyo.ro o serie de momente impresionante!

Cele mai tari voci de la Romanii au talent!

Afla primul care sunt concurentii din sezonul doi de la Romanii au talent!

Vezi un montaj exclusiv cu cei mai talentati romani!

Cele mai amuzante momente de la Romanii au talent

Cele mai tari dansuri din primul sezon “Romanii au talent” sunt pe Voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni