• Emisiuni
  • Vocea României
  • David Bisbal, latino loverul care a cucerit milioane de fani in lumea intreaga, s-a iubit cu cele mai frumoase femei

David Bisbal, latino loverul care a cucerit milioane de fani in lumea intreaga, s-a iubit cu cele mai frumoase femei

David Bisbal, latino loverul care a cucerit milioane de fani in lumea intreaga, s-a iubit cu cele mai frumoase femei

Celebrul cantaret David Bisbal este nvitatul special din marea finala de la Vocea Romaniei, unde va incant telespectatorii cu vocea sa care a cucerit milioane de oameni in intreaga lume.

Latino lover-ul se afla la treia vizita in Romania. La Vocea Romaniei insa, David Bisbal a fost prezent in acest sezon Vocea Romaniei inca de la inceput, avand un fan infocat printre concurenti, si anume latino lover-ul Lucian Colareza, care a cucerit-o pe Loredana cu corazon-ul sau.

Romania, decizia iti apartine. Alege Vocea Romaniei. LIVE, in Marea Finala, ASTAZI, la Pro TV, de la 20:30!

De altfel, Lucian va veni special sa-l vada pe cantaretul care l-a inspirat in cariera.

 

In 11 ani de cariera, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicala latino la nivel international. A vandut peste 5 milioane de discuri, a avut sapte turnee internationale si peste 600 de evenimente in jurul lumii. A castigat peste 60 de premii muzicale printre care doua Grammy si Cel Mai Bun Artist Latino Din Lume. Aceste aprecieri i-au adus si un loc in scaunul de antrenor al show-ului The Voice din Spania in 2012, The Voice Kids si The Voice din Mexic in 2013.

Cel mai recent album al sau,  "You and I", a debutat direct pe locul 1 in 14 tari, devenind Best Seller–ul anului in Spania si depasind recorduri de vanzari in prima saptamana de la lansare. 

S-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei

In ciuda succesului pe plan profesional, David Bisbal nu a fost la fel de norocos si in dragoste. Artistul a avut o relatie tumultoasa cu cantareata Chenoa, insa dupa cativa ani intre cei doi s-a produs ruptura. 

Cantaretul si-a facut toate fanele sa viseze si sa spere atunci cand s-a indragostit de Elena Tablada, una dintre cele mai infocate fane ale sale. Blondina a devenit cea mai importanta femeie din viata lui David atunci cand a adus-o pe lume pe fiica lor, Ella.

Cei doi s-au despartit in cele din urma dupa doi ani, iar la acea vreme David Bisbal marturisea intr-un interviu ca nu mai crede in dragoste.

Cu toate acestea, speranta a revenit in viata sa atunci cand a intalnit-o pe Raquel Jimenez, un fotomodel superb, cu care s-a iubit timp de un an.

De cateva luni, David Bisbal are o relatie cu actrita si cantareata de origine argentiniana China Suarez. 

 

Día de reuniones. Feliz! Buenas tardes para todos!

A photo posted by ᑕᕼIᑎᗩ ᔕᑌᗩᖇEᘔ. (@chinasuarez) on

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni