• Emisiuni
  • La Măruță
  • AZI, de 1 Decembrie, "La Maruta" vine cu o editie speciala, de la 16:15 la 19:00!

AZI, de 1 Decembrie, "La Maruta" vine cu o editie speciala, de la 16:15 la 19:00!

AZI, de 1 Decembrie, "La Maruta" vine cu o editie speciala, de la 16:15 la 19:00!

La Maruta vine pe 1 decembrie cu o editie speciala, plina de surprize, de la ora 16:15 la 19:00! Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Dinu Iancu Salajanu, Laura Lavric, Ioan Bocsa, Veta Biris si Sava Negrean Brudascu realizeaza Marea Unire a Vocilor Romane in Cetatea Alba Carolina de la Alba Iulia. Cine e mai tare: munteanul, moldoveanul sau ardeleanul? Raspunsul il vom afla marti, din aceasta confruntare a talentelor si a vocilor.

 

 

Calin Goia povesteste ce inseamna sa traiesti ca la 20 de ani, fara griji si cu succes. Echipa La Maruta va merge acasa la artist si va vorbi cu el, sotia sa si copii despre cum incearca sa schimbe lumea astfel incat urmatoarea generatie sa isi poata implini toate visurile.

Aurel Tamas face un experiment si traieste o zi ca in 1995, cand telefoanele mobile nu sunau incontinuu si nu obtineam informatii de pe internet. Departe de traficul ametitor al capitalei, artistul ne va prezenta Romania lui: casa parinteasca din judetul Cluj si ferma sa, adevarate oaze de liniste si frumusete.

Tot marti aflam si cum arata Romania pentru Naomi, membra a echipei nationale paralimpice de inot. Desi e nevazatoare, tanara campioana, nascuta in 1995, castiga medalii pentru Romania si vede cu ochii mintii lumea perfecta in care vrea sa traiasca. 

La Maruta – Povestea este vedeta!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni