De Craciun, ai ce trebuie, ai ProTV! Trei zile de sarbatori pline de bucurie!

16 Decembrie 2016, 17:07

Traieste cea mai frumoasa aventura din an cu Pro TV! Ai trei zile magice in care redescoperi bucuria Craciunului! Emotie, aventura, distractie si trei premiere (Haos de Craciun, Hugo, Oameni mari si fara minte 2) te asteapta!

Pe 24 decembrie, de la 20:30, esti din nou un copil nazbatios care traieste intens alaturi de Alex, in “Singur Acasa 3”. De la 22:30, ai “Haos in familie” si redescoperi importanta petrecerii sarbatorilor impreuna cu cei dragi.

In prima zi de Craciun, de la 16:30, Hugo, un film cu 5 premii Oscar, te poarta intr-o aventura misterioasa in care parteneri iti vor fi speranta si curajul. 

Calatoria fabuloasa continua alaturi de Billbo Baggins in lupta impotriva intunericului, de la 20:30, cu Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri.

O intelegere ciudata intre prieteni rupe conventionalul si iti arata frumusetea unei familii fara eticheta, dar cu multa iubire, de la 23:00, in “Prieteni cu copii”.

In a doua zi de Craciun redescoperi bucuria jocurilor. Iti vor fi alaturi Andreea Esca, Smiley, Pavel Bartos, Magda Palimariu si, bineinteles, Bobonete, Strunila si Ipate in Jocuri de celebritate – editie speciala de Craciun, de la 20:30.

Distractia continua cu “Oameni mari si fara minte 2”, de la 22:00, priej cu care te vei convinge, fara urma de dubiu, ca indiferent de varsta, cu totii suntem copii din cand in cand.

Toti ne dorim sarbatori fericite...

De la cei care viseaza sa fie singuri acasa...

La cei care aduna toată familia la masa!

Toti ne dorim ca sarbatoarea de Craciun sa fie cea mai frumoasa aventura din an!

O aventura fara sfarsit...

In care sa redescoperim bucuria jocurilor...

Si sa ne ingaduim sa fim mari, dar fara minte!

Sa-ti spun un secret:

Acel “ceva” magic care face sarbatorile fericite...

Este in sufletul fiecaruia dintre noi!

Ai ce trebuie, ai ProTV!

Vezi episoade in intregime pe