De la petrecere direct pe scena Vocea Romaniei!

De la petrecere direct pe scena Vocea Romaniei!

Cea mai tare competitie a vocilor, Vocea Romaniei, va incepe in curand, la Pro TV! Cei patru antrenori, Tudor, Loredana, Smiley si Moga, impreuna cu Pavel Bartos, au petrecut peste 20 de ore la filmarile pentru spotul de imagine al noului sezon, intr-un decor plin de culoare si lumina.

 A fost un adevarat tur de forta, insa nu a lipsit distractia, iar Pavel a venit din vacanta special pentru aceasta filmare. Toti au luat parte la o super petrecere, care nu trebuia ratata sub nicio forma, au dansat, au ras, au glumit si au creat o atmosfera extraordinara, care a trecut dincolo de camerele de filmat. In pauze, antrenorii impreuna cu Pavel au continuat de fiecare data voia buna si discutiile spumoase.

Oboseala nu s-a simtit, toti au fost intr-o dispozitie de zile mari, iar rezultatul este unul care ii va incanta pe telespectatori - http://vocearomaniei.protv.ro/.

Sezonul sase Vocea Romaniei va incepe, in curand, la Pro TV si va avea toate ingredientele pentru a le asigura romanilor un show exceptie. Nu vor lipsi emotiile, lacrimile de bucurie, dar si cele de tristete, distractia, replicile taioase, amuzante si lupta antrenorilor pentru cei mai buni concurenti. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni