• PRO TV
  • De la producatorii lui "Las Fierbinti" vine o noua comedie la ProTV, cu o distributie de exceptie - "O saptamana nebuna". Joi, de la 21:30

De la producatorii lui "Las Fierbinti" vine o noua comedie la ProTV, cu o distributie de exceptie - "O saptamana nebuna". Joi, de la 21:30

De la producatorii lui "Las Fierbinti" vine o noua comedie la ProTV, cu o distributie de exceptie - "O saptamana nebuna". Joi, de la 21:30

Din 13 februarie, in fiecare joi seara de la ora 21.30, producatorii serialului “Las Fierbinti” aduc la Pro Tv inca o comedie savuroasa: “O saptamana nebuna”. Cu Paul Ipate si Diana Cavallioti in rolurile principale, noul serial de la Pro Tv are toate datele unei comedii de nota zece, care urmareste dificultatile pe care un cuplu tanar le intampina in preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta.

Intamplarile prin care trec acestia devin haioase pentru telespectatori, sunt pline de gaguri vizuale, iar personajul principal, interpretat de Paul Ipate, reuseste mereu sa strice cu dezinvoltura tot ce atinge. “Alex Puică este un baiat bun, inteligent, cuminte, dar care provine dintr-o familie modesta, ceea ce il cam deranjeaza pe socrul sau. Este personajul de care se leaga toate ghinioanele”, declara actorul.

La randul ei, Diana Cavallioti povesteste ca perioada in care a filmat pentru “O saptamana nebuna” si a jucat zi de zi rolul Mariei, iubita lui Alex, a fost una dintre cele mai frumoase veri: “Numele personajului meu este Maria Codrescu. Este medic veterinar, are o familie frumoasa, serioasa si pe cat de serioasa, pe atat de amuzanta. E plina de viata, e fericita alaturi de Alex si mai departe nimic nu mai conteaza. Atata timp cat poate sa rada cu el si de el, viata ei e o poveste.”

Serialul care va incepe joi, de la 21:30, la ProTV aduna nume grele in distributie.

Asa se face ca Horatiu Malaele interpreteaza rolul tatalui Mariei, viitorul socru al lui Alex Puică, in vreme ce Tora Vasilescu este viitoarea soacra, Ileana Stana Ionescu bunica Mariei, Anca Sigartau colega de serviciu a lui Alex, iar Mihai Constantin tatal acestuia. Foarte simpatic, carismatic si bun la suflet, insa ghinionist, poate cel mai ghinionist tip, Alex Puică (Paul Ipate) trece prin cea mai grea saptamana din viata lui, pentru ca la finalul acesteia urmeaza sa se casatoreasca cu iubita lui, Maria (Diana Cavallioti), o tipa dintr-o familie buna, cu tatal (Horatiu Malaele) procuror, educat, mama (Tora Vasilescu) o mare doamna, iar bunica bogata (Ileana Stana Ionescu). Cei doi se iubesc mult si se inteleg bine. Tatal ei insa nu il place deloc pe el. Nu considera ca se ridica la standardele “culturale” ale familiei. Cu o saptamana inainte de nunta incep problemele. Vrand sa para ceea ce nu e in fata viitorului socru, personajul principal din “O saptamana nebuna” atrage ca un magnet o serie nesfarsita de intamplari penibile, insa comice, care-l fac sa se intrebe daca nunta va mai avea loc sau nu.

Desi se afla la primul proiect impreuna, Diana Cavallioti si Paul Ipate spun ca s-au inteles bine din prima si au lucrat excelent. “Mi-am dorit din facultate sa colaboram”, marturiseste Paul, “pentru ca am remarcat-o la un examen de actorie si mi-a placut foarte mult. Si am lucrat minunat impreuna. Ne-am distrat”. “Am avut drumuri separate, pana asta vara, cand se pare ca am facut in sfarsit ceva foarte misto”, adauga si Diana. “Cred ca lucrul care ne-a ajutat foarte mult sa ne cunoastem si sa lucram atat de bine este umorul. Paul are un umor extraordinar si cand nu filmam radeam. Asa ca nu pot spune decat ca am lucrat foarte bine impreuna. De la foarte bine in sus.” 

Si pentru ca “Normal ar fi banal”, asa cum crede si personajul principal al serialului, noua productie de la Pro Tv a beneficiat si de o campanie atipica pe Facebook. Asa se face ca Alex Puică este deja un personaj cunoscut, care a reusit sa adune pe pagina sa de Facebook 100.000 de like-uri, ca sa se insoare. Romanii au rezonat si au sustinut cauza promovata de acesta, astfel ca in scurt timp campania a devenit virala. “Am ramas surprins placut ca atata lume a reactionat intr-un timp foarte scurt. Alex Puica nu-i va dezamagi”, spune Paul. Si Diana Cavallioti se declara placut surprinsa de impactul pe care l-a avut acest demers: “Dupa ce am vazut pagina, am intrat si din momentul ala... am contorizat like-urile, am citit comentariile... Am pus prietenii sa dea like, fara sa le spun despre ce  e vorba, doar ca sa le pot vedea reactia. Sper din suflet ca toti cei care au dat like-uri sa fie alaturi de noi si mai departe. Pentru ca avem o poveste foarte frumoasa si deloc normala, pe care ar fi pacat sa o piarda.” 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni