• Emisiuni
  • Vocea României
  • De la pustiul simpatic, la unul dintre cei mai admirati si mai doriti barbati din Romania. Iti dai seama despre cine este vorba?

De la pustiul simpatic, la unul dintre cei mai admirati si mai doriti barbati din Romania. Iti dai seama despre cine este vorba?

De la pustiul simpatic, la unul dintre cei mai admirati si mai doriti barbati din Romania. Iti dai seama despre cine este vorba?

Tudor Chirila este un artist complet: iubeste muzica, adora sa urce pe scena si sa joace in cele mai frumoase piese de teatru, dar rolul de antrenor la "Vocea Romaniei" i se potriveste ca o manusa.

Pasiunea pentru scris l-a adus imediat in topul celor mai citit bloggeri de la noi din tara, iar cartea "Exercitii de echilibru" a starnit reactii si a facut valuri printre cititori. Sinceritatea de care da dovada de fiecare data, simplitatea care il caracterizeaza, simplul fapt ca desi se numara printre cei mai de succes barbati de la noi isi aduce mama pe platourile de filmare, toate acestea il fac pe artist sa castige de fiecare data teren in fata multor barbati cu sex-appeal.

De curand, artistul a postat pe pagina de Facebook o imagine in care apare alaturi de fratele sau, o poza din copilarie. Potrivit sport.ro, Ionut, fratele vitreg al lui Tudor, are o cariera de succes in fotbalul romanesc. A antrenat mai multe echipe: Jiul Petrosani, UTA, Concordia Chiajna si CSMA Iasi. 

Tudor si Ionut au fost extrem de apropiati in copilarie si, chiar daca si-au ales drumuri diferite, cei doi sunt foarte apropiati si isi amintesc cu placere de momentele in care se jucau impreuna.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni