Laura Cosoi, Razvan Fodor, Gina Pistol, Pacha Man, Daniel Max Dragomir sau cei trei MasterChefi sunt printre vedetele care in ultima noapte din an se transforma in asistentii celor mai tari magicieni si fac tot posibilul sa puna cat mai bine in evidenta numarul prezentat.

Printre cei care sunt gata sa ii lase muti de uimire pe telespectatori se numara mentalistul Cristian Gog, Vlad Grigorescu, finalistul de la "Romanii au talent", Lorenzo, magicianul care s-a ocupat de aparitiile spectaculoase ale Loredanei in ultimul sau concert, Cristina Strecopitov, prima femeie magician din Romania, simpaticul Andrei Andronachi, Mydas, Eduard Malita, Cezar Balasoiu, Marius Paraschiv sau Robert Tudor. Fiecare a pregatit un numar spectaculos sustinut de vedetele invitate in platou.

Atmosfera va fi intretinuta de cele mai tari hit-uri cantate de Smiley, Corina Bud, Mandinga, Andra, Puya si Don Baxter, Sore sau Horia Brenciu. Noaptea magica dintre ani este noaptea in care totul devine posibil la ProTV, asa ca ai ocazia sa asculte muzica populara cantata de Horia Brenciu, Julie Mayaya, Octavian Strunila, Pacha Man si Don Baxter si chiar de cei trei MasterChefi.  

Cel mai tare party de Revelion este organizat de ProTV si ProFM in Piata Revolutiei! Totul se vede LIVE pe net, aici.

Cei care trec in noul an cu chef de party se distreaza cu cei mai buni artisti din Romania: Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana si concurentii emisiunii "Vocea Romaniei", care vor concerta pe scena SuperVelionului powered by ProTV & ProFM.