• Emisiuni
  • Vocea României
  • Debut record: Vocea Romaniei, cea mai mare audienta la start! Show-ul e si VINERI, de la 20.30, la ProTV

Debut record: Vocea Romaniei, cea mai mare audienta la start! Show-ul e si VINERI, de la 20.30, la ProTV

Debut record: Vocea Romaniei, cea mai mare audienta la start! Show-ul e si VINERI, de la 20.30, la ProTV

Cel mai asteptat show din aceasta toamna a debutat marti seara la ProTV, inregistrand o audienta record!

Asteptarea a meritat, intrucat showul a fost total: voci superbe, concurenti sclipitori, echipa antrenorilor in forma maxima, iar decorul minunat. Locul doi s-a situate la mare distanta, cu o audienta aproape de 3 ori mai mica decat ProTV!

In prima zi a noului sezon, show-ul Vocea Romaniei a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor, lider incontestabil de audienta pe intervalul orar 20:30-22:56, reusind sa aduca in fata televizoarelor mai mult de 2.500.000 de romani in minutul de aur. Publicul a facut cunostinta aseara cu Tudor Chirila, pentru prima oara in calitate de antrenor al Vocii. Tudor a facut show, s-a exteriorizat la aparitia concurentilor cu voci spectaculoase si chiar s-a aruncat pe jos in incercarea de a obtine rezultatul dorit.

Noua formula Vocea Romaniei a inregistrat rezultate record: cea mai buna prima editie din toate sezoanele difuzate pana acum.

Vocea Romaniei a fost in prima editie a sezonului 4 lider de audienta pe toate categoriile de public. in intervalul de difuzare 20:30 – 22:56, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTV a fost lider detasat cu o audienta medie de 14,7 puncte de rating si 34,6% share. Locul doi a fost ocupat de Antena 1 cu 5,4 puncte de rating si 12,8% share. La nivelul publicului din mediul urban, ProTV a condus cu o audienta medie de 11,2 puncte de rating si 22,1% share, al doilea post clasat fiind Antena 1 cu o audienta medie de 6,7 puncte de rating si 13,2% share. La nivel national, ProTV ramane si de aceasta data in top cu o audienta medie de 10,3 puncte de rating si 20,8% share, iar pe locul secund Antena 1 cu 6,9 puncte de rating si 13,8% share.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, alaturi de Pavel Bartos s-au intalnit ieri pentru a viziona impreuna prima editie. Iata cateva din reactiile lor in timpul vizionarii:  Loredana - „E coplesitor! E mai tare ca niciodata!”, Marius Moga - „Este cel mai tare sezon”,  Smiley - „E mai mult decat televiziune! E Vocea Romaniei!”, Tudor - „Vocea Romaniei e BETON!”. Pavel a completat: Sezonul 4 imi da certitudinea sezonului 5!".

 

Lupta de 5 minute pe primul concurent care a intors toate cele 4 scaune!

Concurentii s-au ridicat la nivelul asteptarilor celor patru antrenori si au reusit sa ii impresioneze cu melodiile alese, dar si cu tehnica lor vocala.

La finalul primei zile de auditii pe nevazute, Moga a convins 3 concurenti sa mearga in echipa lui, Loredana si Smiley au in echipa cate 2 concurenti, iar noul venit Tudor Chirila a reusit sa o atraga de partea sa pe Oana Iulia Ferchiu, cea care a interpretat remarcabil piesa „Summertime” si pentru care Tudor s-a luptat cu colegii sai pana in ultimul moment.

Florin Raduta a fost cel care a deschis spectacolul de marti seara de la ProTV, iar cu ajutorul atitudinii sale si a interpretarii de exceptie a melodiei „When a man loves a woman”, si-a facut loc in echipa Loredanei care l-a primit cu bratele deschise.

Printre concurentii acestui sezon se afla si cantareti cu state vechi in industria muzicala, cum ar fi Ana Maria Georgescu, cea care s-a facut cunoscuta acum mai mult de 10 ani cu piesa „Ochii tai”. Ea a venit la Vocea Romaniei cu forte proaspete si s-a facut inca o data remarcata prin interpretarea piesei „Je t’aime”. Ea a ales sa intre in echipa lui Smiley, alaturi de Alin Nicolae Gheorghisan, cel care a cantat intr-un mod spectaculos melodia „Let’s stay together”.

Cea care a facut furori seara trecuta atat prin piesa aleasa „Cowboy sweetheart”, dar si prin tehnica vocala de exceptie, a fost Maria Ilinca Bancila. Yodeling-ul sau i-a impresionat pe Loredana, Smiley si Moga, insa scaunul antrenorului ei preferat, Tudor Chirila nu s-a intors. in final, decizia Ilincai a fost de a se alatura echipei Loredanei.

Marius Moga a reusit sa atraga in tabara lui in prima emisiune a noului sezon cei mai multi concurenti, 3 la numar, Alexandru Bunghez si Marina Gregoriana Velle care au impresionat juriul cu doua piese rock,  „Sex on fire” si „Waiting all night”, dar si Ioan Bigea care a interpretat intr-o maniera proprie melodia „It’s a man’s world”, ridicand sala in picioare, dar si pe cei patru antrenori care i-au adresat numai cuvinte de lauda.

Alti concurenti au fost mai putin norocosi si, in ciuda faptului ca s-au pregatit intens pentru aceasta zi, nu au reusit sa faca fata presiunii si cerintelor - astfel ca nu au convins echipa antrenorilor ca merita sa mearga mai departe in competitie.

Show-ul va continua vineri, 19 septembrie cu o noua editie plina de suspans, emotii, dar mai ales cu voci de exceptie.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al showului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni