Declaratii in exclusivitate de la Andra si Catalin Maruta pentru "Vorbeste lumea"

Declaratii in exclusivitate de la Andra si Catalin Maruta pentru "Vorbeste lumea"

Echipa Vorbeste lumea i-a surprins pe Andra si Catalin Maruta la filmarea noului videoclip pentru single-ul Niciodata sa nu spui niciodata. Cei doi au oferit informatii in exclusivitate despre fiica lor Eva, fiul lor David, dar si despre noul sezon La Maruta.

Intr-un moment de sinceritate, Andra a spus: „Nu m-am gandit vreodata ca voi avea o relatie cu sotul meu. Ne stiam, eram colegi, totul profesional, pana la un moment dat! Si, uita-te unde am ajuns: avem doi copii, suntem foarte fericiti, ne iubim, este jumatatea mea!”.

Intrebat despre cum este sa fii tata de fata, Catalin a declarat: „Inca nu comunica Eva cu mine, dar din priviri simt ca spune: Tata, esti iubirea vietii mele!”. 

Cei doi se pregatesc de un eveniment important in viata lor, botezul fiicei Ralucai si a lui Pepe: „Trusoul va fi cu trandafiri, deoarece micuta se va numi Rosa Alexandra!”, a spus Andra.

Toate detaliile acestui botez, alaturi de multe suprize si exclusivitati, vor fi prezentate in noul sezon La Maruta, care incepe pe 31 august, de la 17:30. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni