• PRO TV
  • Deea Maxer a parasit Ferma vedetelor dupa un duel dur

Deea Maxer a parasit Ferma vedetelor dupa un duel dur

Deea Maxer a parasit Ferma vedetelor dupa un duel dur

Miercuri seara Ferma vedetelor a prezentat telespectatorilor un duel feminin plin de adrenalina, suspans si forta! Deea Maxer a fost aleasa de Cosmin Natanticu ca prima duelista, iar ea si-a ales-o ca adversara pe Majda Aboulumosha, desi era accidentata. 

Probele duelului au fost alese de Majda si au pus in prim-plan forta. Desi erau in avantajul Deei, Majda a reusit sa castige duelul si a dat dovada de determinare si putere, atat fizica, cat si psihica. 

In aceasta seara, de la 21:30, un nou fermier al saptamanii va prelua conducerea fermei si va determina pe cine va trimite la un duel, insa deciziile nu vor fi usor de luat. Doi concurenti norocosi vor avea parte un moment de libertate special in care vor putea face dus si vor manca pe saturate, dar nu se vor intoarce cu mana goala la fermieri. 

Mihai Margineanu va veni in Ferma vedetelor cu surprize pentru concurenti, iar aparitia lui va fi ca o gura de aer proaspat pentru fermieri. Decizia fermierului saptamanii in privinta servitorilor nu va fi o miscare strategica, ci o decizie orgolioasa care genereaza multa suferinta, conflicte si lacrimi. 

Doua femei puternice vor lua cu asalt arena duelului in aceasta seara si se vor lupta cu toate fortele pentru a ramane in competitie si a continua sa construiasca ceea ce au inceput inca din prima clipa la Ferma vedetelor. Cine vor fi cele doua personaje, dar si cine isi va lua ramas bun, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni