• Emisiuni
  • La Măruță
  • Fecioara siliconata a Romaniei. Ea este Denisa, "ultima virgina" de 24 de ani din lumea manelelor

Fecioara siliconata a Romaniei. Ea este Denisa, "ultima virgina" de 24 de ani din lumea manelelor

Fecioara siliconata a Romaniei. Ea este Denisa, "ultima virgina" de 24 de ani din lumea manelelor

Are aproape 24 de ani si ar putea ocupa locurile fruntase in topurile fetelor inca virgine. Este vorba despre cantareata de manele Denisa, care desi e frumoasa si are un corp de invidiat, nu are langa ea niciun barbat.

Denisa a venit in platoul emisiunii "La Maruta" pentru a dezbate alaturi de impresarul ei, Liviu Dovleac, scandalul in care manelistul Florin Salam este implicat dupa ce politistii l-au ridicat si l-au dus la DIICOT, unde a fost acuzat de consum de cocaina.

Manelista s-a aflat in mijlocul unei controverse dupa ce a declarat, in urma cu an, ca Salam i-a facut avansuri pe vremea cand ea avea doar 16 ani. In scandal a intervenit si impresarul Denisei, care l-a acuzat pe Florin Salam de un comportament violent si nepotrivit, afirmand ca acesta se afla sub influenta unor substante ilegale.

Tot atunci, pentru a elimina orice semne de intrebare asupra relatiei sale cu Salam, a dezvaluit ca este inca virgina. De altfel, cantareata a recunoscut ca ii este greu sa se lase atinsa de un barbat. Cu greu s-a lasat dezbracata si atinsa de mainile incinse ale unui masor care i-a framantat lasciv trupul inca neatins de bisturiu decat in zona bustului.

Silicoanele sunt singurele modificari estetice la care a apelat cantareata si, spune ea, desi se indoapa cu cartofi prajiti, nu duce grija siluetei si nici a maritisului.

"Eu mai merg la masaj, dar niciodata n-am fost la un baiat. Nu ma simt in largul meu. Si acum am emotii si sunt cam incordata. Nu stiu de ce, dar cred ca sunt mai multe fete care nu suporta sa fie atinse de un barbat. Cand ma duc sa ma vopsesc si fata mai are programari, ma intreaba: Dar nu vrei sa te spele un baiat? Nu, nu, nu… Iti dai seama, nu-mi plac fetele in sensul asta, dar la prima vedere sa-mi puna un baiat mana pe fund sau in anumite zone, ma simt mai ciudat, dar stii ca inceputul e mai greu!", afirma ea.

Vezi imagini VIDEO pe cancan.ro.

Denisa ar putea starni invidia oricarei femei. Si nici nu face eforturi pentru un asemenea trup.

"La sala nu merg, dar sa stii ca am echipament de sala. O singura data am fost la kangoo-jumps. Recunosc, o data pe saptamana mai merg la masaj anticelulitic, nu de relaxare. Ca sa dai bine pe scena… Si asta si sa mai ascundem cartofiorii prajiti. Astazi am fost cam stresata si nu am avut timp sa mananc dar in general mananc orice, nu ma retin. N-am tinut niciodata dieta. Am avut o perioada in care mi se parea ca sunt mult mai slaba si ma chinuiam sa ma ingras cateva kilograme, dar n-am reusit. Eu oricat as manca, nu ma ingras, probabil si din cauza programului, slabesc foarte repede si ma ingras foarte greu. Cel mai mult imi plac sunca, slanina cu ceapa. Imi place mancarea asta, as manca pana as muri", spune artista.

Denisa locuieste cu verisorul si totodata impresarul ei, Liviu Dovleac, si cu sotia acestuia de cand a implinit 14 ani si este rasfatata de amandoi.

"Mama ma cearta ca am 24 de ani si nu stiu sa fac nimic, dar am timp sa le invat ca nimeni nu s-a nascut invatat. Am noroc cu sotia varului meu ca e o bucatareasa excelenta si gateste foarte bine", explica ea.

Una dintre dorintele canteretei, interzisa ani buni de parintii acesteia, a capatat contur in zona bustului: "Mi-am dorit atat de mult sa-mi pun sani, nu-ti imaginezi cat, de la 18 ani! Si familia n-a fost de acord. M-am dus fara sa stie familia si imi zicea Liviu: Hai acasa. Ma simt eu mai bine in pielea mea, nu mi se par atat de reusite, imi pare rau ca spun asta".

Are succes nebun in lumea muzicala, nu si in viata sentimentala. Denisa nu are niciun iubit si, la 24 de ani, este inca fecioara.

"Toata lumea ma intreaba: Cum, tu, Denisa, la varsta ta?!  Si mama imi spune ca am 24 de ani si trebuie sa-mi gasesc pe cineva, dar mi se pare ca pot sa mai astept nu am intrat in anul ala, daca nu ma marit anul asta, nu stiu ce fac. Prin clasa a 10-a am avut un iubit cu care ma plimbam de mana prin parc si nimeni nu era de acord, dar nu, deocamdata nu", spunea Denisa.


Citeste si:

Si mamele canta rap! :)) Clipul viral cu 1 milion de vizualizari intr-o singura saptamana - VIDEO

Cea mai TARE parodie dupa hitul "Sexy and I know it": 5 milioane de oameni au ras in hohote. VIDEO



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni