Prima reactie a tinerei de 19 ani a fost sa coboare din masina si sa le ofere acestora o patura din lana. Intamplarea a avut loc in Louisville, Kentucky, iar protagonistul ei este Shawn Harmon, un barbat fara adapost.

Insotit de cainele sau, Tucker, Shawn se numara printre oamenii fara locuinta care sufera din cauza termperaturilor scazute si a ninsorilor abundente din ultima perioada. Barbatul isi petrece timpul pe strada in incercarea de a gasi ceva de lucru. Locuitorii din Louisville il recunosc dupa pancarta pe care scrie "Am nevoie de un loc de munca" si datorita pitbullului care nu il paraseste niciodata. 

Citeste si: Zapada a impiedicat-o sa ajunga la spital la timp. Ce a surprins pe camere un barbat in timp ce sotia lui nastea

Conform Huffington PostShawn a refuzat sa se cazeze intr-unul dintre adaposturile destinate oamenilor strazii deoarece acolo nu sunt primite si animalele de companie si a preferat sa doarma sub cerul liber pentru a ramane alaturi de Tucker. 

Stand in intersectie, Shawn a primit 2 dolari de la un straini, pe care i-a adaugat sumei stranse pentru a plati cazarea la un motel. O alta femeie i-a daruit o haina, insa barbatul nu a folosit-o pentru el, ci a preferat sa il acopere pe Tucker cu ea din dorinta de a il apara de frig. 

Shawn nu reuseste sa isi pastreze prea multa vreme locul de munca din cauza faptului ca sufera de tulburare bipolara. Lipsa unui salariu lunar il impiedica sa inchirieze un apartament, asa ca doarme alturi de cainele sau intr-un cort. 

Se pare ca ninsorile ii fac pe oameni mai bun, cel putin asa crede Shawn care marturiseste ca a intalnit o multime de oameni cu suflet mare in ultimele zile. 

It breaks my heart to see these two standing in the freezing cold like this, but these people's generosity has restored my faith in humanity...

Posted by LittleThings.com on Tuesday, January 26, 2016