Dezvaluirile exclusive ale lui Mihai Traistariu. Ce nu a spus in direct la TV

Dezvaluirile exclusive ale lui Mihai Traistariu. Ce nu a spus in direct la TV

Mihai a fost unul dintre concurentii care a starnit destul de multe discutii in tabara. Firea lui sensibila, faptul ca prefera sa stea retras si sa nu para foarte interesat de discutiile colegilor din tabara l-au facut sa nu fie unul dintre personajele foarte iubite din tabara Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Ba mai mult, a reusit chiar sa aduca antipatia catorva dintre celebritati, din cauza atitudinii lui. Primul moment a fost acela in care nu l-a ajutat pe Dorian sa isi toarne apa in dus, iar al doilea si, poate, cel mai important, cand a refuzat sa faca misiunea secreta (sa spele hainele colegilor din tabara), in urma careia ar fi primit usturoi pentru toata lumea. 

Dupa 11 zile petrecute in tabara celebritatilor din Africa de Sud, Mihai Traistariu a cedat in fata greutatilor: “O zi in jungla mi se pare o aventura, 5 zile mi se par o nebunie, 10 zile mi se par o crima, iar 11 zile mi se par un lagar de exterminare. Simt deja ca am depasit pragul meu psihologic si, totusi, ma bucura asta. Inseamna ca sunt, totusi, un invingator”, a spus Mihai chiar dupa ce a iesit din tabara.

Dezvaluirile artistului au continuat si dupa ce a parasit tabara din jungla africana. Afla ce a avut de spus Mihai Traistariu despre experienta "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

1. Care a fost momentul in care ai fost cu adevarat speriat?

Cand Dorian ne-a anuntat noaptea ca sunt serpi prin tabara si ca l-a muscat un sarpe. Dar, mai mult decat serpii in sine, m-a speriat ce a spus el: bai, astia ne-au bagat intentionat serpi in tabara, ca sa nu putem dormi. Eu am avut, atunci, prima noapte alba, gandindu-ma in continuu cum vom fi noi maltratati zilnic, cand o sa ni se arunce tarantule, sobolani, scorpioni si alte lighioane. Pentru ca eu asa am crezut ca o sa se intample. Din fericire, m-am inselat.

2. Care este persoana de care te-ai atasat cel mai mult?

Elena Merisoreanu a fost cea care ma linistea de fiecare data cand eram nervos, suparat, deprimat, speriat sau cu dor de casa.

3. Cu cine crezi ca o sa ramai prieten, dupa aceasta experienta?

Cu siguranta voi ramane prieten cu toti, dar sunt convins ca ma voi revedea cu Dorian la studioul meu de inregistrari, cu Ruby, ca sa ma prezinte impresarului ei. Si pe Gina am placut-o foarte mult si, daca as intalni-o din nou, mi-ar placea sa-mi fie prietena, doar ca eu locuiesc in Constanta, asa ca imi va fi mai greu.

4. Cu cine nu mai vrei sa interactionezi?

In prima instanta si atunci cand eram in tabara, gandeam despre Andreea ca imi este total incompatibila. Mi se parea un copil obraznic, prost crescut, needucat si care a venit aici ca sa se dea in stamba, sa faca misto de oameni, sa ii faca sa se simta prost si, astfel, sa iasa in evidenta.

Totusi, astazi, cand am iesit pe poarta, am simtit nevoia sa sterg cu buretele toate micile intepaturi din partea ei si, chiar daca nu vom fi prieteni vreodata, cu siguranta vom zambi atunci cand ne vom intalni pe culoarele vreunei televiziuni.

5. Care o sa fie primul lucru pe care o sa il faci cand ajungi acasa?

Pe langa iubita pe care o s-o strang in brate, am sa-mi pup cele 5 pisici, care dorm cu mine in fiecare noapte, dupa care imi voi prepara urgent un MBS.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni