• PRO TV
  • Diana a pierdut lupta pentru titlul de unicul supravietuitor!

Diana a pierdut lupta pentru titlul de unicul supravietuitor!

Diana a pierdut lupta pentru titlul de unicul supravietuitor!

Tensiune, probe solicitante, surprize si o eliminare in cea de-a 12-a editie Supravietuitorul! Este din ce in ce mai greu pentru concurenti sa lupte, insa miza este mare, asa ca luni seara au dat dovada de determinare si au facut tot posibilul sa castige mancare si sa ramana in competitie.

Dupa 26 de zile, concurentii din tribul Araw au aflat de Insula exilului si au fost spectatori la duelul in urma caruia Diana a parasit jocul. Editia Supravietuitorul de luni a obtinut 6.3 puncte de rating si 18.3% share, la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Lupta in namol pentru coaste si bere

Dupa mai multe zile in care hrana le-a lipsit, concurentii din tribul Araw au primit mesajul care anunta proba de recompensa si au inceput sa spere ca, in sfarsit, vor primi mancare. Ajunsi la locul in care s-a desfasurat proba, toti credeau ca vor avea parte de o surpriza, de impachetari cu namol, insa Dragos Bucurenci i-a dezamagit cand le-a spus ca acolo vor lupta pentru recompensa individuala. 

Jocul a fost varianta Supravietuitorul a fotbalului. In teren s-au infruntat echipe formate din cate doi concurenti, care au fost nevoiti sa impinga o minge foarte mare in poarta adversarului. Fiecare gol a reprezentat un punct, iar echipa care a inscris prima doua puncte din trei, a castigat meciul. Au fost alesi doi capitani, Robert si Mircea S., care au fost nevoiti sa-si formeze echipele. Robert i-a ales pe Andrei, Otniela si Mircea A, iar Mircea S. i-a adus in echipa lui pe Iulian, Adina si Andreea. A fost o proba de forta si concentrare, iar concurentii au luptat pentru bere rece, coaste de porc si legume la gratar. Dupa doua reprize extrem de tensionate, in care au aplicat tactici dure, echipa condusa de Robert a invins si a primit mult ravnita recompensa, insa nici ceilalti concurenti nu au plecat cu mana goala pe insula. Toti participantii au primit bilete la un spectacol si un sac cu orez.

Robert, Otniela, Andrei si Mircea A. au plecat sa se bucure de recompensa obtinuta, au facut gratarul cu coaste si legume si s-au racorit cu berile reci care ii asteptau. Cei patru s-au bucurat de mancare, si-au adus aminte de cei apropiati si de obiceiurile lor de acasa si, pentru cateva ore, nu au fost adversari, ci au fost prieteni care au mancat impreuna. Au avut parte de cea mai gustoasa masa in cele 26 de zile petrecute in Filipine. Mirosul de gratar a ajuns si colegii lor, care s-au delectat cu fructe si orez si s-au gandit la vacanta. 

Dupa masa copioasa, invingatorii probei de recompensa s-au intors fericiti la colegii lor si toti au inceput sa se gandeasca la spectacol si sa isi faca diverse scenarii.


Conditii grele pe Insula exilului

Pe Insula exilului, conditiile de supravietuire sunt extrem de dure, mai ales pentru fete, care se simt din ce in ce mai rau. Concurentii nu mai primisera niciun semn de viata de sase zile, au inceput sa aiba probleme de sanatate si toti se gandeau ca ar fi vorba despre un virus. Isi doreau o proba, o competitie, sa plece de pe insula, sa isi schimbe starea, iar dorinta li s-a indeplinit cand au aflat ca in ziua urmatoare vor avea musafiri si nimic nu va mai fi la fel. Pana atunci, fiecare a vorbit despre asteptarile de la acest concurs, despre dorinte si ce ar face cu premiul de 100.000 de euro. Si-au dat seama unde gresesc si vor sa se schimbe, ca sa poata fi placuti in competitie. Intre timp, au primit un al doilea mesaj, care le spunea sa se pregateasca pentru un duel asa cum nu a mai fost, iar ei au inceput sa faca tot felul de planuri legate de lupta.


Spectacol pentru tribul Araw, duel pentru concurentii de pe Insula exilului

Concurentii din tribul Araw au plecat la spectacol, iar cei de pe Insula exilului au pornit spre duel. Surpriza a fost mare de ambele parti! Spectacolul mult asteptat a fost asigurat de concurentii de pe Insula exilului, care au luptat pentru un loc in Supravietuitorul. In momentul intalnirii, concurentii din tribul Araw au ramas fara cuvinte, fiind cea mai mare rastunare de situatie pentru ei! ”Jocul de abia acum incepe!”, le-a spus Lucian, care le-a povestit, impreuna cu colegii lui, despre conditiile vitrege in care trebuie sa traiasca zilnic si despre faptul ca locuiesc intr-o mlastina, nu au mancare, sunt foarte slabiti si se simt din ce in ce mai rau. 

In lupta pentru supravietuire au intrat toti concurentii de pe Insula exilului: Ina, Diana, Maria, Lucian si Liviu. Ei au fost nevoiti sa evadeze din spatele unei porti de bambus inchisa cu trei lacate. Au avut la dispozitie mai multe bete si franghie, cu ajutorul carora au putut confectiona un bat foarte lung pentru a putea recupera trei chei aflate la distanta de poarta. Dupa ce au recuperat cheile, au putut deschide lacatele si au putut iesi pe poarta. Ultimul ramas in spatele portii, dupa ce ceilalti patru au reusit sa evadeze, a plecat definitiv din Supravietuitorul. 

Cei cinci concurenti au luptat si au facut tot posibilul sa ramana in competitie, chiar daca conditiile au fost si sunt extrem de grele. Si-au pus la bataie rapiditatea si inteligenta in aceasta proba, iar Liviu a fost primul care a reusit sa evadeze. Diana s-a incurcat, a fost ultima si a parasit luni Supravietuitorul. ”Este o experienta extraordinara si, nu in ultimul rand, iti schimba total viziunea asupra vietii. Sunt alt om, parca m-am nascut a doua oara.”, a spus ea la final. Ceilalti patru au reusit sa incheie proba, iar Liviu a primit provizii pentru trib.


Concurentii s-au intors pe insulele lor, iar Maria, Ina, Liviu si Lucian s-au bucurat de proviziile primite in urma duelului. 

Pentru concurentii din tribul Araw, intalnirea cu colegii lor a fost socanta, i-a dat peste cap faptul ca i-au vazut slabiti, fara putere, iar acest lucru i-a facut sa aprecieze tot ceea ce au. In acelasi timp, si-au dat seama ca degeaba isi fac strategii, pentru ca jocul se poate schimba in orice moment, iar Andrei i-a reprosat Otnielei ca nu a respectat alianta facuta initial, dar i-a propus una noua, sa-l dea afara pe Mircea A. sau pe Robert. 

Astazi, de la ora 22:15, concurentii vor avea parte de noi provocari si probe solicitante, care le vor testa rezistenta, dar si promisiunile si strategiile facute.

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni