• PRO TV
  • Diana Cavallioti: "Ceea ce traiesc Maria si Alex depaseste orice imaginatie!"

Diana Cavallioti: "Ceea ce traiesc Maria si Alex depaseste orice imaginatie!"

Diana Cavallioti: "Ceea ce traiesc Maria si Alex depaseste orice imaginatie!"

"Alta saptamana nebuna" - incepe joi, de la 21:30 la ProTV!

Daca saptamana de dinaintea nuntii a fost una plina de ghinioane, in cel de-al doilea sezon al serialului de la ProTV Alex Puica, personajul lui Paul Ipate, are parte de o "Alta saptamana nebuna". La un an dupa nunta, Alex (Paul Ipate) si Maria (Diana Cavallioti) au parete de inca o saptamana "fericita", in preajma venirii pe lume a primului lor copil. Deloc surprinzator, lucrurile nu merg bine nici de aceasta data, Alex reusind iarasi sa nu crute pe nimeni.

Citeste in continuare un interviu cu Diana Cavallioti, actrita care o intepreteaza in serial pe Maria Puica:


Daca saptamana de dinaintea nuntii a fost o nebunie, cum va fi cel de-al doilea sezon al serialului pentru Maria?

Daca e alaturi de Alex, Maria nu poate trai decat si mai multe saptamani nebune. Poate si mai nebune, din ce in ce mai nebune. Sunt o combinatie exploziva. Si asta doar pentru ca se iubesc.

Prin ce intamplari trece personajul tau?

Desi poate fi usor de imaginat cam cat de stresanta e saptamana dinaintea nasterii primului copil, vreau sa va spun ca ceea ce au trait Maria si Alex depaseste orice imaginatie. Maria e un pic mai stresata, un pic mai nervoasa, un pic mai speriata de faptul ca Alex e la fel de aiurit, la fel de ghinionist si la fel de incapabil sa faca rezolve ce e de rezolvat. Dar totul cu doza de umor pe care Alex nu o uita niciodata.

Cum primeste vestea ca va fi mama? Cum il anunta pe Alex si care e reactia lui?

Cred ca nimic nu putea sa ii bucure mai tare pe Alex si Maria decat faptul ca vor avea un copil. Si s-au bucurat ca doi copii cand au aflat. In sezonul doi, vedem aceiasi doi indragostiti plini de probleme de rezolvat. Nu prea se schimba nimic, familiile sunt aceleasi si se implica la fel de mult :), iar timpul este limitat. O saptamana!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni