• PRO TV
  • "Avem o poveste foarte frumoasa si deloc normala, pe care ar fi pacat sa o pierdeti". Interviu cu Diana Cavallioti din serialul "O saptamana nebuna"

"Avem o poveste foarte frumoasa si deloc normala, pe care ar fi pacat sa o pierdeti". Interviu cu Diana Cavallioti din serialul "O saptamana nebuna"

"Avem o poveste foarte frumoasa si deloc normala, pe care ar fi pacat sa o pierdeti". Interviu cu Diana Cavallioti din serialul "O saptamana nebuna"

Din 13 februarie, in fiecare joi seara de la ora 21.30, producatorii serialului “"Las Fierbinti"” aduc la ProTV inca o comedie care nu te va lasa… rece: “O saptamana nebuna”. Cu Paul Ipate si Diana Cavallioti in rolurile principale, noul serial de la ProTV are toate datele unei comedii savuroase ce urmareste dificultatile pe care un cuplu tanar le intampina in preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta.

Diana Cavallioti, cea care in serial joaca rolul iubitei lui Alex Puica, spune ca vara trecuta, cand a filmat pentru "O saptamana nebuna", a fost cea mai frumoasa vara din viata ei. Actrita explica in interviul de mai jos care sunt cele mai importante motive pentru care nu trebuie sa ratezi serialul, din 13 februarie, de la 21:30 la ProTV :)

Ce rol interpretezi in serialul “O saptamana nebuna”?

Numele personajului meu este Maria Codrescu. Este medic veterinar, are o familie frumoasa, serioasa si pe cat de serioasa, pe atat de amuzanta. E plina de viata, e fericita alaturi de Alex si mai departe nimic nu mai conteaza. Atata timp cat poate sa rada cu el si de el, viata ei e o poveste

Cand au avut loc filmarile si cum a fost experienta asta pentru tine?

Am filmat in vara 2013. Una dintre cele mai frumoase veri. Si nu cred ca o sa iasa vreodata din top. A fost o echipa absolut extraordinara cu care am ras de dimineata pana seara sau cateodata toata noaptea. Si ce poate sa fie mai frumos decat sa te duci obosit la culcare seara si sa iti doresti sa se faca mai repede dimineata ca sa pleci din nou la filmare. A fost (si imi pare rau ca vorbesc la trecut, pentru ca as vrea sa fie ca la teatru, din cand in cand sa ne jucam in prezent) o vara nebuna, nebuna. :) 

Ai mai lucrat cu Paul pana acum la vreun proiect? Cum v-ati inteles? 

Nu am apucat sa lucrez cu Paul, nici in facultate, nici dupa ce am terminat. Am avut drumuri separate, pana asta vara, cand se pare ca am facut in sfarsit ceva foarte misto. Cred ca lucrul care ne-a ajutat foarte mult sa ne cunoastem si sa lucram atat de bine este umorul. Paul are un umor extraordinar si cand nu filmam, radeam. Asa ca nu pot spune decat ca am lucrat foarte bine impreuna. De la foarte bine in sus.

Alex Puica este deja un personaj foarte cunoscut, mai ales in mediul online, dupa campania de marketing atipica lansata pe Facebook. Cum ti s-a parut acest demers? 

Pai… am intrat pe pagina si din momentul ala... am contorizat like-urile, am citit comentariile... Am pus prietenii sa dea like, fara sa le spun despre ce e vorba, doar ca sa le pot vedea reactia. Sper din suflet ca toti cei care au dat like-uri sa fie alaturi de noi si mai departe. Pentru ca avem o poveste foarte frumoasa si deloc normala, pe care ar fi pacat sa o piarda.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni