• PRO TV
  • Dima Trofim a ales servitorii saptamanii. Cine sunt concurentii care ar putea intra la duel

Dima Trofim a ales servitorii saptamanii. Cine sunt concurentii care ar putea intra la duel

Dima Trofim a ales servitorii saptamanii. Cine sunt concurentii care ar putea intra la duel

Inainte de a parasi ferma, Corina Dragulescu s-a supus regulilor jocului si a desemnat Fermierul Sef al acestei saptamani. 

Ea i-a lasat lui Dima Trofim cele mai importante responsabilitati, sustinand ca pe el il considera viitorul castigator al competitiei. 

Astfel, in calitate de Fermier al Saptamanii, Dima a facut prima alegere dificila: aceea de a alege Servitorii care il vor ajuta sa duca la bun sfarsit misiunile lui nea Rata, precum si sa imbunatateasca mersul lucrurilor din ograda veche de peste 100 de ani. 

Desi parerile au fost variate si au reflectat aliantele si strategiile care s-au format in ultimele zile, de cand au mai ramas doar sapte concurenti, in cele din urma cantaretul i-a luat in considerare pe participantii care nu au mai fost pana acum servitori, ghinionistii din aceasta saptamana fiind Ionut Iftimoaie si Cristina Cioran.

Daca Cristina Cioran a mai participat la un duel, eliminand-o din competitie pe Roxana Ionescu, pentru Ionut Iftimoaie este prima experienta in calitate de servitor si posibil duelist. 

Saptamana de foc a lui Dima Trofim nu se termina aici insa. El va trebui sa nominalizeze si primul duelist, care va fi supus automat probelor daca vrea sa ramana in "Ferma Vedetelor".

"Nimeni nu s-a asteptat ca Ionut sa fie ales servitor, mai ales din partea baietilor", a explicat Vica Blochina. 

"Avand in vedere ca Dima, cel din tabara noastra este Fermier, am fost in regula sa fiu aleasa servitor", a spus Cristina Cioran. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni