Din 1 octombrie, Fort Boyard deschide portile aventurii la PROTV!

19 Septembrie 2017, 12:36

Citeste mai mult despre: Fort Boyard, ProTV,
Incepand cu 1 octombrie, de la 20:30, serile de duminica vor fi pline de adrenalina, mister, fantezie, aventura si mult umor! Legendarul Fort Boyard isi deschide portile aventurii pentru vedetele din Romania, iar Paul Ipate si Octavian Strunila, prezentatorii emisiunii, sunt pregatiti sa intoarca clepsidrele pentru concurentii care pasesc in aventura vietii lor!

Tensiunea creste treptat in Fort Boyard, iar provocarile puse in calea concurentilor, de batranul Perre Fouras, cresc in dificultate pe masura ce vedetele inainteaza in fort. Premisa de la care porneste lupta impotriva fortului este simpla: cinci vedete fac echipa si trec prin probele pregatite pentru a aduna cheile si indiciile necesare deschiderii camerei comorilor, astfel incat sa ia cat mai mult aur din comoara lui Perre Fouras. Aurul strans este transformat in bani, iar o parte din premiul castigat va fi donat unei cauze nobile. 

Vedetele concureaza importriva fortului, iar lupta incepe cu probe amuzante, dar deloc usoare in executie, urmand ca nivelul de dificultate sa creasca pe masura ce reusesc sa treaca cu bine si sa ia cheile puse la bataie. 

Personal, pot spune ca nu mai am rabdare! Fort Boyard este de-a dreptul impresionant! Cand am pasit prima data in el, am simtit ca si cum am fost transpus instant in mijlocul unei povesti in care jucam din copilarie! Concurentii sunt absolut fabulosi, iar prima editie va lasa telespectatorii cu gura cascata... la propriu! Noi asa am ramas la fata locului! Nu ne venea sa credem ce se intampla sub privirile noastre, era greu sa si respiram ca sa nu distrugem concentrarea! Asa demonstratii de curaj si determinare nu vezi in fiecare zi, dar la Fort Boyard asta se intampla vrei-nu-vrei!”, a declarat Paul Ipate

Octavian Strunila a marturisit: „Abia astept sa impartasim cu telespectatorii ce am trait noi acolo! Pe langa tensiune si emotie, adrenalina si determinare, telespectatorii vor vedea ca am avut si mult umor! Este, poate, cea mai importanta cheie a succesului, care ajuta concurentii sa se relaxeze putin si sa intre la probe increzatori ca vor reusi. Vom avea multa aventura, iar unele probe prin care vor trece vedetele sunt de-a dreptul incredibile. Ce pot spune, insa, este ca mi s-a demonstrat ca femeile sunt mai curajoase!”.

Din 1 octombrie, de la 20:30, PRO TV aduce in fiecare duminica, in fata telespectatorilor, noi echipe de vedete pregatite sa mearga in oceanul Atlantic, in fortul orginal, vechi de sute de ani, ce a fost transformat dintr-o veche inchisoare in sursa adrenalinei pure, pentru a-si demonstra determinarea si a castiga lupta impotriva fortului.  

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO