• Emisiuni
  • La Măruță
  • TU decizi care este cel mai tare ansamblu din Romania! Din 15 ianuarie, La Maruta! Cum poti vota

TU decizi care este cel mai tare ansamblu din Romania! Din 15 ianuarie, La Maruta! Cum poti vota

TU decizi care este cel mai tare ansamblu din Romania! Din 15 ianuarie, La Maruta! Cum poti vota

Din 15 ianuarie, la Maruta incepe duelul ansamblurilor. 24 de echipe, 3 mari regiuni istorice, doua luni de pregatiri, o singura tara si un singur concurs mare cat intreaga Romanie.

Cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal si Tara Romaneasca intra in competitie pentru titlul suprem iar TU decizi castigatorul!

In fiecare emisiune cate doua ansambluri se vor duela in pasi de dans, iar publicul este cel care decide cine merge mai departe. Iti poti sustine favoritii votand online pe site-ul emisiunii, sau prin SMS pe parcursul fiecarei emisiuni, in intervalul START/STOP vot semnalat de Catalin Maruta. Telespectatorul trebuie sa transmita la numarul 1266 (0.24€, inclusiv TVA) numele Ansamblului participant la Emisiune care se doreste a fi votat, asa cum este comunicat in emisiune (prin afisare pe ecran si mentionare verbala).

Din cele 24 de ansambluri in etapa urmatoare vor ajunge in urma voturilor publicului 12, urmand ca in semifinala sa ramana doar 6.

In marea finala din 19 februarie se vor duela pe ritmuri romanesti sub privirile unei tari intregi cele mai votate trei ansambluri, iar cel care va obtine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va castiga titlul suprem.

Sustine-ti ansamblul favorit in fiecare zi de la ora 15:00, din 15 ianuarie, La Maruta!

Consultă regulamentul de votare ONLINE aici si regulamentul de votare prin SMS aici.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni