Tanara s-a nascut cu o pata inestetica pe fata, insa acest defect nu a impiedicat-o sa relizeze un pictorial foto uimitor. Mariana si-a dorit ca prin fotografiile sale sa traga un semnal de alarma si le arate tuturor ca ideea de frumusete este relativa. 

Semnul din nastere ii acopera Marianei o mare parte din jumatatea dreapta a fetei. Confrom medicilor, pata cu pricina este un nev melanocitar, de origine congenitala, iar apritia sa este inregistrata la unul din 20 000 de bebelusi. 

Citeste si: Vedete de la Hollywood care s-au casatorit cu oameni obisnuiti

Conform celor de la Bored Panda, Mariana a trecut printr-o interventie chirurgicala cu laser atunci cand avea doar 5 ani. La acea vreme, mama fetei si-a dorit sa diminueze defectul din nastere din dorinta ca fiica sa sa nu fie marginalizata si considerata "o ciudata".

In ciuda eforturilor facute de familie, Mariana este mandra de felul in care arata. "Ma simt mai frumoasa si, in acelasi timp, diferita datorita acestui nevus", spune tanara.

"Sunt o multime de oameni care se holbeaza la mine, dar nu imi pasa. Au existat si persoane care mi-au spus ca e <<urata>> si <<ciudata>>, dar nu ma deranjeaza. E doar parerea lor, iar eu cred e frumos. Multi ma intreaba daca semnul din nastere e un tatuaj sau e machiaj. Sunt mandra ca am un nevus. Ma defineste, e parte din mine", a mai povestit Mariana.