Din spate arata spectaculos, dar din fata arata cu adevarat sexy. Margot Robbie, aparitie incendiara la un eveniment

02 Martie 2016, 14:10

Din spate arata spectaculos, dar din fata arata cu adevarat sexy. Margot Robbie, aparitie incendiara la un eveniment
Citeste mai mult despre: Margot Robbie, decolteu, rochie,
Margot Robbie a facut in centrul atentiei la premiera din  New York a filmului Whiskey Tango Foxtrot. Tinuta sexy a fost cea care a transformat-o in atractia serii: vedeta a purtat o salopeta neagra cu spatele gol si cu un decolteu foarte adanc.

Margot Robbie, care a devenit cunoscuta datorita rolului din The Wolf of Wall Street, a intors toate privirile intr-o eleganta salopeta Valentino. Cu un decoleteu urias in forma de V si cu spatele gol, tinuta a fost sexy si stylish in acelasi timp.

Vedeta si-a aranjat parul blond intr-o coada de cal prinsa in crestetul capului si si-a valorificat ochii albastri conturandu-i cu negru.

Una dintre cele mai frumoase actrite din noul val, Margot Robbie l-a impresionat pana si pe Hugh Hefner, care  i-a propus sa pozeze in Playboy, insa actrita a refuzat motivand ca nu mai vrea sa fie vazuta asa de apropiati. "Mi-am pus familia la multe incercari, nu mai vreau sa fac asta", a fost reactia actritei la oferta lui Hugh Hefner.

Pentru rolul din The Wolf of Wall Street, actrita a recunoscut ca si-a mintit familia despre cat de mult apare goala in filmul lui Martin Scorsese. Actrita apare goala complet, dar si in cateva scene de sex cu totul bizare. "Nuditatea a fost de la inceput o problema pentru familia mea. A trebuit sa mint, le-am zis ca nu exista astfel de scene si orice ar citi, sa nu creada ce spun tabloidele. Apoi, mi-am dat seama ca vor dori sa vada si ei filmul si atunci ce le spun despre acele scene? Am nascocit o poveste si le-am zis ca au folosit CGI si au suprapus capul meu pe corpul altei persoane. Ei nu au nici o treaba cu tehnologia, asa ca m-au crezut imediat", conform Hollywood Reporter.

Vezi episoade in intregime pe