• Emisiuni
  • La Măruță
  • Divorteaza Bianca si Victor Slav? Reactia uimitoare a roscatei cand este intrebata daca depune actele de divort - VIDEO

Divorteaza Bianca si Victor Slav? Reactia uimitoare a roscatei cand este intrebata daca depune actele de divort - VIDEO

Divorteaza Bianca si Victor Slav? Reactia uimitoare a roscatei cand este intrebata daca depune actele de divort - VIDEO

"La Maruta" este integral pe voyo.ro.

Bianca si Victor Slav s-au casatorit in urma cu doua luni, insa problemele in casnicia lor par sa fi aparut deja. Dupa intreruperea de sarcina facuta de roscata in urma cu cateva saptamani, un nou scandal invaluie cel mai mediatizat cuplu al momentului, don showbiz-ul autohton.

Tabloidele au scris ca Bianca si Victor ar fi la un pas de divort, dupa ce roscata ar fi gasit cateva mesaje in telefonului sotului ei catre Anda Adam, lucru confirmat si de cantareata.

Mai mult, Bianca a fost surprinsa alaturi de Adi Cristea, cu care ea sustine ca s-a intalnit intamplator pe strada. Declaratiile contradictorii ale Biancai au dus la speculatii, multi mizand pe faptul ca mariajul vedetei se va destrama in curand.

Intrebata daca are de gand sa depuna actele de divort, Bianca a stat pe ganduri si a parut incurcata, insa a raspuns in cele din urma ca nu va face acest lucru. 

"Ce as putea sa-ti raspund la intrebarea asta. Nu divortez! Nu vreau sa vorbesc despre asta! Viata este imprevizibila. Adevarul nu intereseaza pe nimeni. Cuvantul familie prin definitia lui contine un copil. Bineinteles ca imi doresc, cand va vrea Dumnezeu. Parintii mei sunt singurele victim din aceasta ecuatie, pentru ca nu sunt persoane publice. Nu imi doresc sa mai vorbesc despre viata mea privata, pentru ca imi doresc sa o traiesc. Mi se pare ca se vorbeste foarte mult despre mine", a spus roscata.

De altfel, Nicoleta Luciu a declarat in exclusivitate, "La Maruta", ca Bianca i s-ar fi confesat spunandu-i ca nu isi doreste sa-i raneasca pe cei apropiati ei. "Bianca nu discuta problemele astea cu persoanele apropiate. Bianca mi-a spus ca nu vrea sa intristeze persoanele pe care le iubeste. Nu divorteaza, daca vreti sa stiti asta. Sunt bine, se inteleg bine", insa nu a precizat la ce vesti triste ar fi facut referire sotia lui Victor Slav.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni