marime text:

Doar Victor Slav o mai vede asa. Bianca Dragusanu, fara tone de machiaj sau extensii. Roscata a marturisit cum l-a cucerit pe sotul ei

Echipa "La Maruta" a smuls cateva marturisiri inedite de la Bianca Dragusanu, la nunta acesteia cu Victor Slav.

Bianca Dragusanu a povestit ca ea a pus ochii pe prezentatorul de la ProTV si ca a facut totul ca sa-l cucereasca, desi el nu prea i-a acordat atentie in prima faza.

"I-am spus ca am fluturasi in stomac si m-a luat un pic de nebuna", a povestit roscata "La Maruta". Roscata nu s-a dat, insa, batuta si si-a continuat lupta, cu o alta strategie.

"In momentul cand i-am dat ignore, a inceput sa faca pasi. Barbatii reactioneaza la ignore", a afirmat ea.

"La ProTV am cerut special sa dansez de Revelion cu el. Eu l-am vazut cu o saptamana inainte, in club. Era cu cineva si l-a intrebat pe respectivul: <Se uita la mine?>, iar prietenul lui i-a raspuns: <De vreo doua ore>. I-am citit asta pe buze", isi mai aminteste Bianca despre inceputurile relatiei cu Victor Slav.

In plus, sustine roscata, producatorii de la ProTV i-au propus sa danseze cu Catalin Botezatu, insa ea a refuzat, pentru ca avea altceva in plan.

7 ponturi simple ca sa dai jos burta fara sa mergi la sala MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic:

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor44 mesaje