marime text:

Doar Victor Slav o mai vede asa. Bianca Dragusanu, fara tone de machiaj sau extensii. Roscata a marturisit cum l-a cucerit pe sotul ei

Echipa "La Maruta" a smuls cateva marturisiri inedite de la Bianca Dragusanu, la nunta acesteia cu Victor Slav.

Bianca Dragusanu a povestit ca ea a pus ochii pe prezentatorul de la ProTV si ca a facut totul ca sa-l cucereasca, desi el nu prea i-a acordat atentie in prima faza.

"I-am spus ca am fluturasi in stomac si m-a luat un pic de nebuna", a povestit roscata "La Maruta". Roscata nu s-a dat, insa, batuta si si-a continuat lupta, cu o alta strategie.

"In momentul cand i-am dat ignore, a inceput sa faca pasi. Barbatii reactioneaza la ignore", a afirmat ea.

"La ProTV am cerut special sa dansez de Revelion cu el. Eu l-am vazut cu o saptamana inainte, in club. Era cu cineva si l-a intrebat pe respectivul: <Se uita la mine?>, iar prietenul lui i-a raspuns: <De vreo doua ore>. I-am citit asta pe buze", isi mai aminteste Bianca despre inceputurile relatiei cu Victor Slav.

In plus, sustine roscata, producatorii de la ProTV i-au propus sa danseze cu Catalin Botezatu, insa ea a refuzat, pentru ca avea altceva in plan.

O retea sociala te plateste ca sa intri! Vei primi bani daca petreci timp in ea Miley Cyrus, dezbracata in pat. Imaginile surprinse de un amic al vedetei sunt mai scandaloase decat orice gest facut pana acum

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor44 mesaje