• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Duminica, 2 decembrie, ProTV difuzeaza documentarul "Generatia LaLa. De la serial la fenomen"

Duminica, 2 decembrie, ProTV difuzeaza documentarul "Generatia LaLa. De la serial la fenomen"

Duminica, 2 decembrie, ProTV difuzeaza documentarul "Generatia LaLa. De la serial la fenomen"

LaLa Band, trupa fenomen, idolii unei generatii vin in zi de sarbatoare la ProTV sa povesteasca cum a fost pentru ei drumul succesului in ultimii doi, cum au castigat Pariul cu viata, iar telespectatorii vor vedea urmarind duminica de la 10.00 la ProTV programul „Generatia LaLa. De la serial, la fenomen” imagini impresionante de culise si marturii emotionante ale celor mai iubiti tineri din Romania.

In urma cu exact doi ani, in decembrie 2010 se puneau bazele a ceea ce inseamna acum LaLa Band, trupa fenomen din Romania. Din cei 30.000 de tineri prezenti la casting, astazi 16, cei mai buni umplu salile de concerte din toata tara si tin telespectatorii in fata micului ecran in fiecare luni la ProTV. 

Emotii, lacrimi, aplauze, bucurii, glume, farse, fericire, toate acestea le-au trait tinerii impreuna iar pe unii dintre ei i-a atins chiar sageata lui Cupidon. Criss si Vlad, Sore si Rapha sunt cei care si-au gasit dragostea pe platourile de filmare de la serialul „Pariu cu viata” si isi vor aminti cu drag de primii fluturi in stomac, primul sarut si de minunatele amintiri pe care le au impreuna.

Interviuri cu Adela Popescu, Radu Valcan, Carmen Tanase, Andreea Esca, Andi Moisescu, academicianul Constantin Balaceanu Stolnici se numara printre cei care apreciaza influenta pozitiva pe care trupa LaLa Band o are asupra generatiei de azi, generatia LaLa!

Adela Popescu

De fiecare data cand ii vad pe ei in fata multimii imi amintesc ce simteam eu in fata multimii. Stiu exact ce simt ei chiar daca la ei e insutit, evolutia lor e extraordinara. Cand mii de oameni striga in cor Lala Band, atunci iti dai seama ca da este vorba de un fenomen si da, ei reprezinta idolii unei generatii”.

Radu Valcan:

Peste tot pe unde mergem suntem intrebati de Lala Band, oamenii ne vad pe noi si ne intreaba de copii, este fantastic, asa ne dam seama ca este intr-adevar un fenomen!

Carmen Tanase: 

Eu am inceput acest proiect fiind deja admiratoare a acestor copii, ei filmasera deja episodul pilot, am fost telespectatoare si mi-aduc aminte ca mi-au dat lacrimile. Imi amintesc ca am spus ce tare mi-as dori sa joc si eu in serialul asta vazandu-i pe ei fireste si pe ceilalti colegi ai mei cu care mai lucrasem inainte. Era o veselie acolo, un spirit pozitiv, o atmosfera buna, placuta, optimista, erau altfel, erau mici, tineri, veseli, zglobii! Uite ca visul mi s-a indeplinit”.

Ruxandra Ion - Producator general “Pariu cu viata”

Sunt foarte mandra de evolutia lor, sunt foarte mandra de cum s-au schimbat, de cum au inflorit sub ochii nostri. Daca va uitati la primele episoade din “Pariu cu viata” va dati seama cum niste copii luati de pe strada, mare parte, au ajuns niste profesionisti si cred ca nu este o zi de filmare, de repetitie sau o zi de spectacole, de concerte in care sa nu fiu extrem de mandra de ei”.
 

„Generatia LaLa. De la serial, la fenomen” : fragmente din concertele LaLa Band, momente de la repetitii, de la antrenamentele vocale, de la filmari, tot aici va fi descoperita pas cu pas lumea extraordinara a tinerilor dar si greutatile cu care se lupta zi de zi.

Alina Eremia

Cand am aflat ca am luat rolul Ioanei a fost o secventa de sarut, bineinteles, trebuia sa se vada daca exista chimie intre personajele Ioana si Andrei si din fericire a fost chimie si am ramas cu rolul. Ador sa merg in concerte! Sunt oameni care alearga de la scena pana in fata hotelului si ma gandesc: uite ce inseamna sa vrei sa cunosti pe cineva, astfel ne dam seama cat de mult ne iubesc oamenii care ne asculta si care ne urmaresc”.

Cristina Ciobanasu

Examenele de actorie au fost foarte grele pentru ca era nevoie de multa concentrare, trebuia sa plangem, trebuia sa radem si pot sa spun ca mie mi-a fost un pic mai usor decat celorlalti, pentru ca aveam putina experienta din proiectele anterioare: Ingerasii, Aniela, Iubire si onoare si cand aveam examenul de plans, eu plangeam prima pentru ca eram obisnuita si ceilalti se uitau si ziceau: cum poti sa plangi? Si dup-aia am crescut toti si am invatat cu totii sa plangem si sa dam si mai mult, sa fim si mai credibili”.

Vlad Gherman

La primul concert de la Sala Palatului trebuia sa intram pentru prima piesa si toti plangeam, am intrat plangand pe scena, spre surprinderea noastra am vazut parinti si bunici care au cantat cu noi chiar nu ne asteptam, toata lumea striga Lala Band, la piesele triste ne-au ajutat sa plangem, a fost o nebunie generala! De atunci ne-a venit ideea sa scriem pe site-urile de socializare, sa creem  Lala familia, Lala natiunea, avem 300000 de like-uri de fani, tineri indragostiti de muzica carora le face placere sa se uite la serial si care s-au indragostit si de noi din viata reala, care ne urmaresc si care stau cu sufletul la gura. Ei sunt generatia Lala!

Dorian Popa

“In momentul in care a trebuit sa renunt la Lala Band toata lumea din jur m-a ajutat, m-a sustinut si mi-a zis sa-mi rezolv problemele de sanatate si apoi sa revin in forta asa cum eram la inceput. Incerc sa-mi rezolv problemele si pe zi ce trece  dorinta de a ma intoarce inapoi e din ce in ce mai mare

Sore

Pentru noi Lala band inseamna muzica live de calitate! Fenomenul… eu n-am crezut ca in Romania se poate intampla asa ceva, ne-am uitat la documentarul lui Justin Bieber si ne-am intrebat cum ar fi sa traim si noi asta, sa vedem oameni pe strada care plang care rad care ne admira si am ajuns sa traim si noi asta. Am fost in Afi am avut 3 concerte si am crezut ca o sa se darame mall-ul era umplut de copii care strigau Lala band si nu pot sa descriu ce am simtit! Fenomenul nu s-a oprit, creste pentru ca publicul Lala band creste odata cu noi”.

Rapha

Sunt atatia copii care se uita la noi si care ne iubesc in adevaratul sens al cuvantului ne asculta piesele si canta cu noi. Copiii spun “e visul meu sa te cunosc, sa te intalnesc”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni