• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Dorian Popa dezvaluie cel mai frumos cadou primit de la o admiratoare: "Sper ca fata care mi l-a dat sa citeasca articolul!"

Dorian Popa dezvaluie cel mai frumos cadou primit de la o admiratoare: "Sper ca fata care mi l-a dat sa citeasca articolul!"

Dorian Popa dezvaluie cel mai frumos cadou primit de la o admiratoare: "Sper ca fata care mi l-a dat sa citeasca articolul!"

"Pariu cu viata" este in fiecare miercuri, de la 21.30, la ProTV si pe voyo.ro.

Dorian Popa si Alina Eremia, doi dintre protagonistii serialului-fenomen de la ProTV, vorbesc despre cele mai haioase  / interesante cadouri pe care le-au primit de la fani, intr-un interviu pentru protvmagazin.ro.

"Fanii nostri sunt foarte atenti la fiecare concert si se pregatesc cu cadouri, unele facute manual, si chiar sunt de admirat pentru ca muncesc atat de mult sa ne bucure. Primim colaje cu diverse poze, scriu poezii despre noi, ne dau tot felul de jucarii confectionate de ei" a povestit Alina, care o interpreteaza pe Ioana in "pariu cu viata".

Colegul ei, Dorian Popa, are, insa, si un cadou preferat dintre multele primite pana acum de la  fani: "Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata, sper ca fana care mi l-a daruit sa citeasca articolul, a fost o gantera de 1 kg pe care o port cu mine la fiecare concert!" a raspuns actorul.



Momente emotionante si pline de suspans in acelasi timp in episodul de azi din "Pariu cu viata", de la 21:30 la ProTV. Trupa LaLa Band, sechestrata de tatal unei admiratoare: episodul este inspirat din intamplari reale.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni